perjantai 25. toukokuuta 2018

Tarinoita HARRIN KEHÄKULMASTA: KESÄN VIETTOA JA KAHDEKSAS MATSI

Kesä oli loistava, aurinkoa, lämmintä ja huoletonta vapaata elämää. Tosin nousin joka aamu ylös kello viiden, kuuden aikaan, juoksin ja kävelin 20 kilometrin lenkin, jonka jälkeen menin ottamaan aurinkoa ja treffaamaan kavereita Lauttasaaren Ryssänkärkeen, jossa päivän auringonpalvonnan jälkeen myös harjoittelin vanhalla kesäharjoituspaikallani, varjonyrkkeillen, säkkiä lyöden, narua hypäten, kiviä työnnellen sekä voimistellen. Näinä päivinä kilpailut unohtuivat täysin. Se oli hieno kesä, jolloin aurinkokin tuntui paistavan joka päivä.Elokuun 1. päivä tuli kuin varkain ja faija ilmoitti: "Eiköhän olisi aika herran keskittyä taas nyrkkeilyyn ja jättää nuo yöjuoksut ja muu hölynpöly vähemmälle". Hyvästi vapaamuotoinen ihana elämä ja takaisin säännöllisiin nyrkkeilyä täynnä olevaan arkeen! Samalla siirryimme treenaamaan sisälle stadionille, missä sain sparriapua taas kerran OLLI MÄELTÄ ja JARKKI BERGLÖFILTÄ

OLLI MÄKI ja minä stadionilla treeneissä. Sain korvaamatonta sparriapua OLLILTA ja tunsin aina että oli suuri kunnia saada sparrata mestarin kanssa, saada nyrkkeilykaveruutta ja ystävyyttä. Ja se on voimassa myös tänä päivänä.
BERTIL KNUTSSONILTA tuli ilmoitus: vastustajana tulisi olemaan Italian GIUSEPPE SABRI, EM-kolmonen yhdessä ANTERO HALOSEN kanssa Moskovassa 1965. Aluksi kyllä tuntui siltä, etten ehtisi minkäänlaiseen kuntoon 13.8 mennessä, mutta kyllä se kunto siitä taas päivä päivältä parani ja aloin tuntea, että kyllä sitä voisi taas välillä lähteä töihinkin - mainetta ja kunniaa metsästämään. 11.8 lensimme jo tuttua reittiä Kööpenhaminan kautta Malmöön. Majoituimme jälleen hienoon hotelli Skandinaviaan ja KNUTSSONIN tavattuamme kuulin että Italian GIUSEPPE SABRI oli peruuttanut osanottona ja tilalle tulisi samasta maasta GIORGIO BUSANELLI. Mikä mies oli GIORGIO BUSANELLI, siitä ei ollut tietoa, joten illalla nukkumaan käydessä tunsin hiukan epävarmuutta tulevasta. Ja kun aamulla heräsin, epävarmuus jatkui, sillä kuulin, ettei BUSANELLI saanut liitoltaan ottelulupaa, joten nyt tarjottiin Italiasta miestä nimeltään CARLO SAMBUSITI. Mutta kun vahvistusta ei saatu, joutui KNUTSSON jälleen töihin ja puhelinlangat olivat kuumina Italiaan. Ja nyt kuuma tieto kertoi: uusi vastustaja olisi FRANCESCO CARUSO, mies Euroopanlistan kärjestä, mies huipulta, mies, joka vähän aikaa takaperin oli nyrkkeillyt tasapelin Italian kevyen välisarjan maailmanmestarin SANDRO LOPOPOLON kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti