keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: Mellstenin Paratiisiranta

Tänään aamupäivällä istuin Mellstenin Paratiisirannan cafe Mellstenin terassilla. Aurinko paistoi, meri kimalteli edessäni. Tuuli oli vielä hiukan kolea. Kevään lämpö vielä odotuttaa. Mutta kuitenkin KEVÄT ON ALKANUT! Tuttuja kavereita tupsahtaa paikalle maistelemaan ensimmäisiä hetkiä terasilla.Tämä on niin tuttua monen kymmenen vuoden ajalta, mutta aina yhtä kiehtovaa.Mieli on täynnä odotusta lämpenevistä päivistä. Kevät ja Kesä edessä! Oikeastaan voisin avata Mellstenin Paratiisirannan terassi-ja rantaelämän 2019 tänään ja toivottaa vierailijat tervetulleeksi vierailemaan ainutlaatuiseen rantamiljööseen tänne Espoon Haukilahden rannalle. Onhan täällä käynny ystäviä ja kavereita näiden kymmenien vuosisin aikana vaikka ketä. Nyt on valitettavasti ja surukseni monia täällä kanssani hauskoja hetkiä viettäneitä taivaallisille rannoille siirtyneitä. Yksi sellainen on esimerkiksi ILMO LOUNASHEIMO jota tahdon kuvalla täältä muistaa ja samalla ymmärtää tätä elämän kulkua. Aikansa kutakin, sanotaan. Kavereita on paljon ja ehkä jonakin päivänä törmään kuviin Mellsteni Paratiisirannasta jonkun jo poismenneen ystäväni kanssa ja saatan ottaa vielä mukaan päivääni Mellstenin Paratiisirannassa!
   TERVETULOA siis Kevääseen & Kesään 2019 Mellstenin Paratiisiranalla. Jos me tavataan täällä,     otetaan SELFFIE siitä päivästä ja hetkestä ja taltioidaan tänne!!!

Enpä olisi uskonut että seuraava kuva jonka taltioin tänne Mellstenin Paratiisiranta juttuun olisi Ex-Euroopan Mestarin OLLI MÄEN vierailu ja kahvittelu 2017 kesällä tapaamassa minua. OLLI MÄKI nukkui pois 6.4.2019 Lauantaina. R.I.P. OLLI MÄKI Nyrkkeilykaverini ja ystävä. Tämä oli viimeinen kohtaamisemme, mutta se on mieleenpainuva!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti