tiistai 9. huhtikuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: Kevät päivityksiä

Eilen kahviteltiin kavereiden kanssa cafe Torpanrannassa ja samalla muisteltiin juuri poismennyttä Mestarinyrkkeilijää ja ystävää OLLI MÄKEÄ! Torpanrannan osa missä aina maanantaisin kahvitellaan oli täynnä ja me ESA LEHTOSAAREN kanssa, jotka olemme tunteneet kauan ja olleet nyrkkeilyssä vahvasti mukana, ESA sieltä 50-luvun lopusta saakka ja minä isäni kautta jo polvenkorkuisesta. Muutenkin eilinen kahvittelutilaisuus oli täynnä NOSTALGIAA. Nyt kuitenkin kun koitan päivittää kevättä, joudun huomaamaan että tänään se on karannut eikä auringosta ole tietoakaan. Hmm...sehän tarkottaa, että voin mennä taas sinne monta kymmentä metriä syvälle maan alle, Tuulimäen Boxingsalille vähän treenaamaan. Olenhan tehnyt sopimuksen itseni kanssa, sateisina ja pilvisinä päivinä BOXING TREENIT! Aina välillä on tietnkin hyvä päivittää tätä elämää tai näitä virtuaalisia laitteita...viisi vuotta sitten taisin päivittää viimeksi ja silloin olin huolissani käyttöjärjestelmäni vanhanaikaisuudesta....

9.4.2014 kirjoitettua...
Aina välillä on syytä päivittää elämää, ihan niinkuin näitä virtuaalisia laitteita sekä käyttöjärjestelmiä. Minkä eteen joudumme, kun olemassa olevat jäävät vanhanaikaisiksi. En tietenkään itseäni enään voi vahtaa uudemmaksi ja käyttöjärjestelmäni on varmaankin jo vanhanaikainen, mutta onneksi toimii kuitenkin vielä? Olen ajatellut, kuuluu käyttöjärjestelmääni, että nyt siirtyisin niinkuin kellotkin, KESÄAIKAAN! Ensimmäiseksi käyttöjärjestelmääni täytyy muuttaa se etten ihan automaattisesti lähde aamupäivällä Tuulimäen Boxingsalille, vaan katson ikkunasta (Windows) ulos ja jos aurinko paistaa lähden pyöräilemään pitkin merenrantoja välkehtivän meren äärelle. Jos on pilvistä ja sataa, niin silloin treenit monta kymmentä metriä maan alla sopivat hyvin!


Ja sitten on kerrottava, että hommasin tabletin (niiden normaalien lisäksi), jonka voin laittaa reppuun mukaan ja päivittää tapahtumia KESÄAIKAAN milloin missäkin terassilla ja kahviloissa. Suositella samalla paikkoja ja tutustumista ihmisiin, joiden kanssa kulloinkin saan ilon istua kahvikupposen, lounaan parissa tai vain aurinkoisen hetken, jossakin aurinkoisella rannalla tai herra ties missä? Tää virtuaalinen elämähän on niin yllätyksellistä! Se tässä vain vähän särähti korvaani ja mieleeni, kun aamu-tv.ssä,  joku virtuaalisen alan guru sanoi, että se vain on niin, että joku käyttöjärjestelmä tulee tiensä päähän ja se on poistettava, kun se ei yksinkertaisesti enään toimi nykytasolla ja silloin on hankittava uusi tilalle!!! Huh, huh. Toivottavasti tämä mun käyttöjärjestelmäni ikkunasta (windows) ulos katsellen mihin päiväni suuntaan? Ei ole jo auttamattomasti vanhentunut ja otettava käytöstä pois? Tänään ainakin näyttää AURINKO paistavan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti