keskiviikko 23. lokakuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: Päivän ihmeellyksiä!


Jotenkin hauska päivä tänään. Aamupäivällä olin treenamassa taas Tuulimäen Boxingsalilla, kun kännykkäni soi, mutta koska minulla oli menossa "intiimi" hetki säkin kanssa, niin en ehtinyt vastaamaan. Kun olin päässyt 12 erän treenini loppuun ja otin käsisiteitä käsistäni, niin ajattelin katsoa kuka minua oli kaivannut? Sehän ei ole tavallista että joku minua kaipaisi? Mutta ihmetyksenikin oli suuri! Itse Keravan Kreivi PASI TAAVITSAINEN oli soittanut Espanjasta. Lähetin PASILLE kuvan ja viestin, että lopetin just treenit.

PASI vastasi, että halusi vain varmistaa, että olen hengissä, mutta kuvasta päätellen ei hätää....
Toinen ihmeellisyys oli kun pukuhuoneessa olin suihkussa siellä punttisalin puolella käyvä herrasmies kertoi, että lukee edelleenkin blogiani. Vau….siis ilmeisesti ne kaksi blogilukijaa on edelleen olemassa. Tämähän innostaa minua varmasti jatkamaan tätä....ehkä joku päivä kuulen että KOLMEKIN lukijaa on blogillani! Tästä tulee mielee,n että olen siis kirjoittanut tätä blogia jo vuodesta 2005 alkaen vaikka silloin ei vielä sanottu BLOGGAAJA. No tässä alempana yks juttu 23.10.2011 kirjoitettu, kun päivä oli ollut ihmeellinen silloinkin ja oltiin oltu KERAVAN KREIVIN joka nykyään taitaa pitää hovia Espanjassa emmekä pääse enään cafe Ekbergille aamiaiselle.....

23.10.2011 kirjoitettua...
No jopa oli tänään aamupäivä stadissa. Nyt ei pelkkä MENNÄÄN KAHVILLE otsikko ole riittävä. Se alkoi herkullisella aamiaisbuffetilla Cafe EKBERGILLÄ pantterimaisen "Keravan Kreivin" PASI TAAVITSAISEN kanssa. Se oli meidän syksyn vierailu EKBERGIN loistavassa aamiaisbuffetissa. Vierailu EKBERGILLÄ on aina herkullinen, joskin hiukan masentava kokemus, sillä PASI TAAVITSAISEN pantterimainen liikehdintä aamiaispöydän lähellä saa nuoret naiset seuraamaan tämän nuoren miehen liikehdintää buffetpöydän äärellä. Ja kun minä astun pöydän äärelle, huomaan heidän jatkavan jutustelua ja kääntävän päänsä ja katseensa pois buffetpöydän ääreltä. No, se vaan täytyy hyväksyä, jokin aika on kohdaltani ohitse. Onneksi kuitenkin vielä aamiaispöydän antimet ovat minunkin herkuteltavina. Tästä huolimatta miellyttävä vierailu jälleen "Keravan Kreivin" seurassa aamiaisbuffetissa. Siitä oli lyhyt matka käydä morjestamssa JOHNNY KNIGAN JAAKKO PIETILÄISTÄ, WSOYN toimitalossa Bulevardilla.
 Sain JASKALTA Honey Aaltosen kirjoittaman kirjan CISSE HÄKKISESTÄ sekä kutsulipun kirjamessuille, jotka alkavat torstaina. Sen jälkeen kävelinkin Kaivopuiston rantoja pitkin Kampiin ja harmaasta päivästä huolimatta nautin merellisistä näkymistä ja stadin sykkeestä Esplanadia kävellessäni. Tänään pidän vapaapäivän boxingtreeneistäni ja nautin vaan päivästä ja annan sen hiljalleen solua kohti iltaa. Katson ulos tuohon parveekkeelle ja näen että kirkkaan punaiset kukat siellä edelleen vaan kukkivat, vaikka ollaan jo pitkällä syksyä. Olen buffetpöydistä ja näistä "vaarallisista ystävistä" huolimatta saannut ensimmäisen 6 kiloa taas kesäpainostani pois, mitä voin pitää kyllä onnistuneena, sillä vaarat buffetpöytien pariin menemisestä vaanivat ystävieni kautta. Eilenkin jouduin iltapäivällä "Hawaijin Prinssin" ARI WISKARIN kanssa lounastamaan Tapiolan kiinalaisesssa lähes koko iltapäivän hänen kertoessaan tarinoitaan viimeisemmältä Euroopan turneeltaan ja Ferrarilla ajelustaan. Ja kun sitten kotiin mennessäni jouduin kävelemän KAISAN KAHVILAN ohi siinä Stockkan käytävällä Tapiolassa, sorruin syömään yhden jättisuuren korvapuustin kahvikupposen kanssa, ja jouduin toteamaan elämän vaarallisuuden kohdallani. Houkutukset vaanivat joka paikassa. Ehkä siksi olisi hyvä että olisin enemmän kotona. En lähtisi ulos tapaamaan ystäviäni, jotka houkuttelevat kahviloiden houkuttelevien herkkujen pariin. Täytyy todella miettiä, onko tämä blogini otsikko MENNÄÄN KAHVILLE ollenkaan sopiva vaan pitäisikö sitä muuttaa muotoon EI MENNÄ KAHVILLE, KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti