perjantai 1. marraskuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: Huh...Marraskuu ja Rock and Rollia!!!

Niin se marraskuukin taas vaihtui ja kun luen 1.11.2010 kirjoitettua juttua, voin yhtyä edelleen ajatukseen, vaatii paljon mielikuvitusta, jotta selviää syksystä, tulevasta talvesta kevääseen ja kesään eikä muserru pimeyden ja harmauden alle! Huomasin vanhaa blogijuttuani luettuani että oltiin MASA von ELMIN kanssa lähdössä Tukholmaan katsomaan JERY WILLIAMS SHOWTA! Vau, niitä showiltoja joita kävin ja kävimme katsomassa,  muistelee suurella riemulla. Niitä taisi olla jopa yhdeksän iltaa, Tukholmassa ja Göteborgissa! JERRY WILLIAMS SHOW tämän menneen yhdeksän vuoden aikana! Nyt sensijaan menemme huomenna MASA von ELMIN kanssa stadin KULTTIKSELLE katsomaan ROY ORBINSONIA, ELVISTÄ ja JERRY LEETÄ....Se on ROCK AND ROLL juhlaa....

Niin ja sitten vähän kuva ja teksti raporttia Helsingin Kulttuuritalolta ja Rock and Roll illasta:

THE LEGENDS SHOW oli SUPER viihdyttävä ja todella Rock and Roll iloittelua. ELVIS, JERRY LEE ja ROY ORBINSON hahmot olivat hervottoman hauskoja ja taitavia taiteilijoita, jotka osasivat todella hommansa. Viihde ja Rock and Roll asiantuntija, sekä valokuvaaja + kuvakirjatiteilija MASA von ELM joka on nähnyt Rock and Rollia ympäri maailmaa, kuvannut tähtiä estraadilla oli sitä mieltä, että yksi viihdyttävimmistä esityksistä! Harvoin on Kulttiksella nähty niin sponttaania yleisön riemastunutta mukana oloa ja kun SHOW loppui tapautettiin taiteilijat seisaaltaan vielä takaisin estraadille ja Rock and Roll iloittelu jatkui!!!

    Eturivin poikia ennen shown alkua Masa von Elm ja minä! Rock and Roll on iloinen asia!

      Ja kun puoliaika koitti ja lähdettiin väliajalle, niin siinä eturivillä istu yks ELVIS Monakosta ja           moikkasin "Mitä ELVIS",  niin hän sanoikin "Moi PIITULAINEN" oltiinkin tuttuja kavereita,
                                         ROCK AND ROLL YHDISTÄÄ!!!

Sitten toinen riemastuttava tapaaminen tapahtui väliajalla kun tapasin "Orginaalin" MATTI JÄRVELÄISEN hyvin pitkään viihde-elämässä vaikuttaneen ystävän, sellaisesta ohjelmatoimistosta kuin POLAR TUOTANTO aikoinaan. Siitä en tiedä, vieläkö POLAR TUOTANTO on tänä päivänä olemassa? Ja "Orginaali" MATTI JÄRVELÄINEN sen takia, että on myös toinen loistava MATTI JÄRVELÄINEN olemassa "Tekniikan Tohtorina" tunnettu DANNYN SHOWN tekniikasta useimmiten vastaava ystävä. Että voikin olla kaksi niin ihastuttavaa  MATTI JÄRVELÄISTÄ? Oikealla NATSA Clubin PR-emäntä ALICE HALKONEN.

SHOWN jälkeen MASA von ELM keskusteli illan ELVIS esiintyjän kanssa ja heillä tuntui riittävän tarinaa. Tämäkin ELVIS oli ilmeisesti kuullut jo MASA von ELMIN Rock and Roll kuvakirjoista ja showkuvauksista sillä toivotti MASA von ELMIN tervetulleeksi myös Ruotsiin katsomaan keikkaa ja lupasi hoitaa paikan hänelle eturiviltä!

Me kaveerattiin vähän JERRY LEEN kanssa, joka oli aivan loistava, taidokas pianisti, svengaava Rock and Roll tulkitsija JERRY LEE LEWIKSEN hittien ja esityksien esittäjänä. Parodia JERRY LEE LEWIKSENÄ oli todella huikea, hauska ja taidokas! Täytyy vielä sanoa SUPER HYVÄ ja RIEMUKAS ROCK AND ROLL ILOITTELUA KOKO SHOW! ELVIS PRESLEY, ROY ORBINSON ja JERRY LEE LEWIS THE LEGENDS!!!1.11.2010 kirjoitettua.....
Jep. Se on marraskuukin sitten vaihtunut. Kesään on taas pitkä aika. Vaatii taas paljon mielikuvitusta, jotta selviää tästä syksystä ja talvesta, eikä muserru pimeyden ja harmauden alle! Ennenkuin sitä oli niin sanotun "parrasvalojen" loisteessa, niin sitä pimeyttä ja harmautta ei edes huomannut. Nyt tässä ELÄKELÄISEN KEHÄKULMASSA sen tietysti paremmin huomaa. Varsinkin kun rakastaa aurinkoa, lämpöä ja valoisuutta! Mutta "kaikkea ei voi saada" niinhän sitä sanontaan. Joten täytyy tyytyä osaansa. Olla kiitollinen tästä päivästä. Olla kiitollinen elämästä. Sillä kyllähän se niin kuitenkin on, että elämä on mielenkiintoista, oli sitten aurinkoista tai harmaata. Valoisaa tai pimeätä. Eihän sillä ole väliä, jos olet terve ja voit luoda omaa aurinkoista mieltä ja valoisaa elämänkatsomusta. Niin kovin pienetkin asiat voivat olla sinulle itsellesi suuria. Pienet tapahtumat ja tapaamiset antavat valoa ja energiaa. Hyvää mieltä ja sykettä, glamourin loistetta pimeäänkin päivään! Huomenna on ilman muuta yksi suuri tapaaminen! Tapaan tuon ainutlaatuisen, komean ja raamikkaan nuoren miehen, joka on innostunut laillani boxingista, joka jo sinänsä yhdistää meidät ystäviksi. PASI "Keravan Kreivi" TAAVITSAINEN joka pitää yllä ammattinyrkkeilyä seuraavaa nettisivustoa www.ammattinyrkkeily.net johon voit käydä tutustumassa. Niin kävin kertomaan, että tapaamme huomenna cafe Ekbergillä paikan loistavan aamiaspöydän äärellä, jota uskallan suositella teille kaikille. Näen jo etukäteen silmissäni, kun tuo nuorimies astuu Ekbergin ovesta, kuuluu huokaus ja paikalla olevat nuoret naiset luovat uteliaan katseen ovelle.....KERAVAN KREIVI on tullut jälleen aamiaiselle cafe Ekbergille! Odotan jo uteliaana huomisaamua!                

Keskiviikkona palaan Finlandia-talolle, jossa viime viikolla näin hienon" ESTRAADI GLADIAATTORIN" DANNYN konsertin TUNTEIDEN ILLAN ja sitä se todella oli! Nyt siellä on muotinäytös NRJ FACHION AWARDS ilta. Hmmm, hiukan glamouria ja säihkettä! Seuraavalla viikolla lennämme MASA von ELMIN "yliopistokaverini" kanssa katsomaan yhtä hyvin pitkäaikaista suosikkiani siltä tarunhohteiselta 60-luvulta, nimittäin JERRY WILLIAMS-showta Tukholman Tyrol-ravintolaan! Glamouria ja säihkettä tiedossa!

 Tämän vastapainoksi onkin hyvä taas jatkaa harjoittelua Tuulimäen boxingsalilla, monta kymmentä metriä maanpinnan alapuolella, kokea se karuus, askeettisuus ja kurinalaisuus boxingtreenieni kautta, jossa ainoa välähdys syntyy vasemman suoran välähtäessä sekä läjähtäessä säkkiin.....tämä tietenkin vain mielikuva.....sainkin muuten vihdoinkin sen 20 harjoituskertaa ylitettyä lokakuussa ja jopa 22 harjoitusta tehtyä. Siinä sitä riittää taas tavoitetta täksi marraskuuksikin näin eläkeläiselle, mitä tässä haikailee aurinkoa ja valoisuutta, eihän mulla oo siihen edes aikaa......täytyy nyt lopettaa ja lähteä sinne muutama kymmenen metriä maan alle treenaamaan! Näin siis marraskuu alkaa tässä ELÄKELÄISEN KEHÄKULMASSA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti