keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

HARRIN KEHÄKULMASTA: EDIS TATLI!


Näin tässä eilen huippuhienon jutun BOXINGISTA ja EDIS TATLISTA. Hän on saannut huippuottelun New Yorkiin Madison Square Gardeniin! Olen jo muutaman vuoden ajan silloin tällöin kirjoittanut EDIKSESTÄ. Hän on hieno ja hyvä nyrkkeilijä. Sympaattinen ja tyylikäs kehän ulkopuolella. Ja koko Suomihan seurasi hänen TANSSII TÄHTIEN KANSSA menestystään TV:ssä! Ottelu New Yorkissa tulee olemaan haastava, mutta voiton tullessa, mahdollisuudet Maailman Mestaruusotteluun ja suuriin palkkioihin ovat mahdolliset! Peukut pystyyn ja ollaan EDIS TATLIN KEHÄKULMASSA HENGESSÄ!

Viimeksi tavattiin TAREN kirjajulkkareissa! Hyviä harjoitusfiiliksiä ja ONNISTUNUTTA MATKAA EDIS!
Tässä vähän vanhaakin juttua vuodelta 2018....
Eilen aloitin jo vähän varkain BOXING treenikauteni 2018! Se on ties kuinka mones kymmenes kohdallani. Tämä on lähinnä vitsi, sillä minähän oon jo vanha äijä. Mutta yksi juttu mikä on kuitenkin säilynyt vuosikymmeniä on rakkaus nyrkkeilyyn. Pidän siis tuntumaa yllä kevyillä treeneilläni Tuulimäen boxingsalilla muutaman kerran viikossa. Tästä ei enempää, mutta olen seurannut nyrkkeilyä kaikki vuosikymmenet, ystävystynyt uusien meidän tähtinyrkkeilijöiden kanssa ja käynnyt katsomassa heidän matsejaan ringsidella ja jopa kahvilla joidenkin kanssa ja kuullut tarinoita heidän tiestään kiristettyjen köysien ja kirkkaiden valojen loisteessa Olen kärsinyt heidän tappioistaan niin kehässä kuin sen ulkopuolella. Sillä en soisi kenenkään kärsivän tappioita ei kehässä eikä elämässä. Olen joutunut jättämään hyvästit jo monelle ihailemalleni kehäsankarille, mutta ovat jäänneet kyllä mieleeni ja tunteisiini elämään.

Nyt eilen katsoin TV:stä, poikkeuksellisti en ollut paikalla, EDIS TATLIN hienon ja loistavan EM-ottelu revassin Francesco Pateraa vastaan 12 erän ottelussa. Heidän edellisessä ottelussaan EDIS hävisi EM-tittelinsä yllättäen. Nyt EDIS oli isäntä kehässä koko 12 erän ajan esittäen hienoa ja kypsää nyrkkeilyä. Oli nopeutta, taitoa ja kovuutta! Sitä oli hienoa katsoa. Olen tavannut pari kolme kertaa tämän nuoren miehen ja hän on todellaa sympaattinen, kohtelias ja tyylikäs. On kiva iloita hänen voitostaan ja menestyksestään ottelussaan ONNITTELUT ja toivotan menestystä edelleen tulevissa koitoksissa, oli ne sitten EM tai MM kehissä ja hyvää ja onnellista elämää! BOXING IS MY LIFE on sitä minullekin edelleen mielessäni!

2 kommenttia: