sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: Makkara Party & Rock and Rollia

Eilen oli Makkara & Rock and Roll Party Vuosaaren Venekerholla jossa juuri 25 vuotis kiertueelta palannut KAIKUWAARA yhtye oli kutsunut läheisensä, kaverinsa ja myös purjehtijaväkeä juhlimaan menetyksellistä 25 vuotis kiertuettaan!  Ilta oli rokkaava, hieno ja hauska! Kiitokset siitä isännille ja emännille. Ilta huipentui tietysti muutaman tunnin KAIKUWAARAN 25 vuotisen uran dokumentin ohella musiikilliseen iloitteluun kaikkine musiikkilajeineen. TOM BACCASIN ja bändin GRAZY oli yksi kohokohta, Rock and Rollia saimme tietty myös. Ilta oli siis todella hauska ja maistuva, joka tuhosi viimeisen kuukauden laihdutuskuurini ja kilon nousu eilisestä on tosiasia, joka vie mut taas todellisuuteen. Rock and Roll elämällä on hintansa! No ei auta. Tänään on taas suoritettettava katumusharjoitus Tuulimäen Boxingsalilla!

ANDY KUKKONEN, JUHA SAUNAMÄKI ja minä etualalla parin makkaran jälkeen iloisissa Rock and Roll tunnelmissa, takana Suomen Eversti Parkerina tunnettu PERTTI PAJUNEN tarkkaillee tilannetta! Tuo Rock and Roll elämä on aina hiukan "vaarallista" mutta kylläkin maistuvaa, tulipa vaan mieleen kun katsoin mitä 31.3.2014 tapahtui....No huomenna kahvitellaan kuitenkin taas cafe TORPANRANNASSA...nähdään siellä....Rock and Roll....


31.3.2914 kirjoitettua
Viikko alkoi taas kahvittelulla KAHVI KAVEREIDEN kanssa viehättävässä ja kulttuuripitoisessa cafe KAPPELISSA! Jengiä oli taas runsaasti paikalla, iloisina, positiivisina sekä tulevaisuutta pelkäämättöminä! Siis rohkeata porukkaa!
Kahvittelun jälkeen lähdimme kävelemään Rock and Roll kitaristin ERKKI SUTELAN kanssa Kaivopuiston rantoja pitkin Hietalahteen ja siellä Hietalahden hallissa Roslundin ruokamestassa syömään EKIN tarjoamat erittäin maistuvat WORKING CLASS HERO hampurilaiset. Uskallanko suositella niitä?
Ja tässä sitten Rock and Roll kitaristi ERKKI SUTELA itse WORKING CLASS HERO hampurilaisen ääressä!
 Voiko ihminen enään näyttää onnellisemmalta ja tyytyväisemmältä?
ERKKI SUTELA valmiina aloittamaan kulinaristisen hampurilais-matkan!
Mainittakoon että ERKKI SUTELA on yksi Suomen johtavia hampurilaisasiantuntijoita laajan maailman hampurialispaikkojen tuntemukseksen vuoksi.
Jännitinkin tänään aivan sikana, minkälaisen arvosanan tämän päivän WORKING CLASS HERO hampurilainen saa? Ehdotinhan itsekin paikkaa  suosittelun mukaan. Jään odottamaan hampurilaisaiantuntijan ERKKI SUTELAN lausuntoa asiasta....OLIKO ROCK AND ROLL???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti