sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

ELÄKELÄISEN KEHÄKULMASTA: KEVÄTTÄ

Aina välillä kun katson mitä olen kirjoittanut mutama vuosi sitten, niinkuin nyt 17.3.2011, niin huomaan toistavani itseäni ja asioita, mikä todistaa kirjaimmellisesti että elän yksinkertaista elämää,  joka on ollut aina tavoitteeni. RONI KASPI joka on valitettavasti poismennyt on jäännyt kuitenkin mieleeni ja muistoihini hienoista ja hauskoista hetkistä! Tuulimäen Boxingsalilla käyn edelleen ja mietin nyt jälleen treenipävien soveltamista kevätpäivien ja auringonpaisteen mukaan, aurinkoisena päivinä kävelyä merenrantoja pitkin ja pilvisinä päivinäTuulimäen salilla BOXINGIA!
KAHVITTELUTKIN kavereiden kanssa ovat jatkuneet, joten huomenna kahvitellaan cafe Torpanrannassa. ELVISTÄKIN ollaan ESA MALMIN alias MASA von ELMIN kanssa käyty katsomassa, nyt tosin jo kolmea!
Ja voin kyllä siteerata tuota 2011 kirjoittamaani KYLLÄ TÄÄ KEVÄT ON IHMEELLISTÄ AIKAA ETTEN SANOISI TAIKAA!!!
17.3.2011 kirjoitettua....
Olen nyt ihan hylännyt nyrkkeilyn. Tuskin muistan koko lajia. On nimittäin jo kolmas päivä, kun en ole treenaamassa Tuulimäen boxingsalilla. Sen sijaan olen tehnyt kävelylenkkejä pitkin rantoja Matinkylästä Tapiolaan. Eilen tapasinkin Tapiolaan saapuessani RONI KASPIN, ystäväni vuosikymmenien takaa ja pidimme lounastunnin yhdessä tarinoiden ja muistellen tapahtumia ja ihmisiä aikojen takaa sekä peilailimme tätä päivää ja elämäämme nyt! Siitä tuli mieleeni että RONI KASPIN hauis oli loistavan jäntevässä kunnossa, vaikka hän täyttää seuraavaksi 70 vuotta! Suora ihailuni RONI! Eilen kävin kyllä illalla pitämässä treenit JYRKI69:lle ja pidin kovemmat treenit hänelle, ehkä huonon omatuntoni vuoksi, oman harjoitteluni unohtaneena. Tai ei oikeastaan unohtaneena vaan tietoisena päätöksenä. Aurinkoisena päivänä teen kävelylenkin pitkin merenrantoja ja pilvisinä päivinä laskeudun muutaman kymmenen metriä maan alle Tuulimäen boxingsalille nyrkkeilytreenien pariin! Elän nyt siis elämää kuin PÄIVÄNSÄDE ja MENNINKÄINEN, tiedättehän laulun? Nämä kaksi eivät voi kohdata toisiaan samana päivänä, vaikka kuinka rakastaisivat toisiaan! Näin se siis menee nyt, tämän kevään ja kesän ajan. Elän täysin luonnon saneleman rytmin mukaan. Olen todellakin luonnonlapsi tai siis oikeastaan luonnon eläkeläinen. Huomenna taas aamupäivällä kahvitellaan cafe Kappelissa ja illalla menen Helsingin Jäähalliin MARKKU LINDSTRÖMIN vieraana katsomaan HIFK-JOKERIT ensimmäistä pudotuspeliä. Sunnuntaina sitten kultturin pariin juuri Afrikasta leijonanmetsästyksestä kotiutuneen ESA MALMIN kanssa Helsingin Kulttuuritalolle, katsomaan ELVISTÄ, eikä vain yhtä vaan kahta ELVISTÄ! Kyllä tää kevät on ihmeellistä aikaa, etten sanoisi taikaa! TOMMI LÄNTISEN laulu KEVÄT ja MINÄ soi mielessäni........niin minä kävelen kohti merenrantaa.....taas kuljetaan valoon päin.....minä ja kevät....pimeys ohi....taas kuljetaan valoon päin....ja enköhän minä palaa tähän ELÄKELÄISEN KEHÄKULMAANI taas jonakin aurinkoisena päivänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti