maanantai 30. syyskuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: Arvoituksellinen Elämä

Olen aina pitänyt tätä elämää arvoituksellisena ja yllätyksellisenä. On aina yllättävää ketä tapaa ja missä. Eilen taas yllättäen tapasin Tuulimäen Boxingsalilla PEKKA VIKSTRÖMIN, hienon ystävän vuosikymmenien takaa, joka kävi kuntonyrkkeilemässä jo 2000-luvun alkupuolella treeneissäni. Innostus kuntonyrkkeilyyn on säilynyt! Hienoa. Treenattiin eilen yhdessä ja Rock and Roll soi salilla. On maanantai ja kahvittelupäivä, nyt siis cafe Torpanrannassa. Sekin on yllätyksellistä. Ketä tulee ja ketä tapaan tänään? Arvoituksellista elämää?30.9.2014 kirjoitettua.....
Maanantai, uusi viikko ja kahvittelupäivä cafe Kappelissa kahvijengin kanssa, joka kokooontuu Kappelin Neidon lähelle jälleen vanhojen ja uusien tarinoiden kera. Ketä sinne tänään tulee on arvoitus? Niinkuin se on sitä joka kerta. Uusi viikko, sekin on arvoitus joka viikko. Mitä viikko tuo tullessaan, ketä tapaan viikolla? Voisi melkein sanoa, että vietän arvoituksellista elämää! Ainoa mikä on vakio on treenit tiistaista - perjantaihin Tuulimäen Boxingsalilla. Tai ei sekään ole ihan varmaan. Aina voi tulla jotain muuta, etten ehdikkään, tulee jotain muuta. Koitan olla nimittäin aika joustava tämän treenaamiseni suhteen. Oikeastaan pidän kiinni vain siitä, että saan 15 boxingharjoitusta kuukauden aikana tehtyä. Muuten annan elämän arvoituksellisuuden ohjata päiviäni. Tämä saa mut miettimään sitä, kun sanotaan joistakin, että hän on arvoituksellinen ihminen? Minähän en ole olleenkaan sitä. Ei mitään arvoituksellisuutta, sillä rakastan yksinkertaista ja mitään tapahtumatonta elämää. Etsin ASKEETTISUUDEN ja KURINALAISUUDEN tietäni ja haluaisin kulkea sitä, mutta olen epäonnistunut siinä vielä toistaiseksi. Tänään kävin vaa´alla pitkästä aikaa ja kun kesällä oli painoni noussut 7 kiloa niin nyt se oli noussut 2 kiloa lisäää. Onko se positiivista. Olen nousu kiidossa? Hmm, buffet-pöydät ovat arvoituksellisia? Yksi arvoituksellisista jutuista. Sitä täytyy hiukan alkaa ajatella, pitäisikö niitä välttää? Elämä on täynnä arvoituksellisia juttuja mitä en vielä oikein hallitse. No, nyt on kuitenkin heittäydyttävä taas uuden viikon arvoituksellisuuteen ja lähdettävä kahvittelemaan cafe Kappeliin ja tänään on vältettävä vierailua buffet-pöydässä. Toivottavasti kukaan ei houkuttele minua siihen tänään? Selvästi arvoituksellinen päivä edessä?

 Minä ja Hawaijin Prinssi ARI WISKARI buffet-pöydän äärellä. Hawaijin Prinssiä on vältettävä.        Hän on arvoituksellinen ja houkuttelee arvoitukselliseen elämään sekä buffet-pöytien äärelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti