keskiviikko 4. syyskuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: HEI ME KAHVITELLAAN


Niin syyskuu on taas alkanut, mutta kahvittelu HEI ME KAHVITELLAAN jengin kanssa jatkuu, niin kuin on kohdallani jatkunut jo 60-luvusta alkaen. Olen kahvitellut monissa stadin kahviloissa. Suosikki kahviloita on ollut paljon. Nyt suosikkina on cafe Torpanranta Munkkinimen rannassa. Huikea sijainti merenrannalla vanhan legendaarisen KALASTAJATORPAN läheisyydessä. Täälläkin olen käynnyt jo silloin kun se avattiin joskus -80 luvulla. Viime maanantaina oli vielä aivan ihana auringonpaiste ja terassilla oli upeata kahvitella. Tosiasia on kuitenkin että syyskuu on vaihtunut ja syksy tekee tuloaan. Se täytyy vaan kestää ja löytää aurinkoisuus sieltä mielestä. No tämän HEI ME KAHVITELLAAN jengin kanssa se ei maanantaisin ole vaikeata. Tässä alla kuva aurinkoisesta HEI ME KAHVITELLAAN jengistä cafe Torpanrannan terasilla. Kuvat on ottanut tietysti Kuvakirjataiteilija ja Rock and Roll kuvaaja MASA von ELM!


4.9.2013 kirjoitettua.....
Iltapäivä on mennyt parvekkeella nauttien ihanan lämpimästä auringonpaisteesta. Linnut ovat visertäneet puissa kuin konsanaan kesäpäivänä.Viikon aloitin maanantaina aamupäivällä cafe Kappelissa syyskauden kahvitteluavauksen merkeissä. Jengiä oli mukavasti paikalla syksyn ensimmäisessä kahvittelussa, joka jatkuu nyt joka maanantai kello 10.30-12.30 välisenä aikana vanhassa, tyylikkäässä sekä historiallisessa cafe Kappelin tiloissa. Laitankin tähän blogiani elävöittämään muutaman kuvan viime maanantain kahvittelusta.

         Taiteilija OMPPU OMENAMÄKI tyylikkäänä niinkuin aina saapumassa kahvittelemaan.

Ensin jotkut luulivat että myös CLIFF RICHARD on tulossa kahvittelemaan, kunnes huomasivat rumpali JUHA SAUNAMÄEN olevan siinä ja muistuttavan kovasti CLIFF RICHARDIA.

Kaverukset vuosikymmenien takaa painijamestari PEKKA HJELT ja ex-boxarit UFFE FJÄDER ja ERKKI KOSKINEN. Nyt kahtena aamupäivänä olen käynnyt Tuulimäen Boxingsalilla treenaamassa ja se on edelleen suuri nautinto. Ai että tuo aurinko paistoikin lämpimästi koko iltapäivän. Ihan hikipisarat kohosivat otsalle. Vielä pieni herkku hetki aurinkonamia. Huomenna onkin jälleen kuukausilounas ESA HEINOSEN kanssa. Kuukausi on mennyt taas vilauksessa. Taidamme käydä hiukan etukäteisarvioita Stadionillamme pelattavasta MM-karsinta futispelistä SUOMI vs ESPANJA, jota olemme ESAN kanssa myös menossa katsomaan. Onpa makeeta nähdä kerrankin paikanpäällä Espanjan kuuluja pelimiehiä. Pidän kuitenkin peukkuja Suomen Maajoukkueelle onnistumisen puolesta ja että Suomi-futis menestyisi, vaikka nyt taitaa vastus olla kyllä liian kova.

                                            ESA HEINONEN ja minä cafe Mellstenin terasilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti