sunnuntai 1. syyskuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: Syyskuun eka päivä!


Syyskuun eka päivä. Tarkoittaako se että syksy on tullut? No ainakin ilma on edelleen aurinkoinen ja lämmin. Aamiainen parvekkeella on maistunut katsellen lumoavaa luontonäkymää. Syyskausi on alkanut kyllä jo Tuulimäen Boxinsalilla ja ikäni unohtaen aloitin liian kovalla tahdilla ja sain, vaikka kuulostaa mahdottomalta tässä iässä "penikka taudin" vasempaan pohkeeseen ja missasin viime viikon treenit. Nyt tänään on tarkoitus palata ruotuun takaisin. MIRA POTKONEN voitti toisen Euroopan Mestaruuden naisten nyrkkeilyssä peräjälkeen. On todella UPEETA! Onnittelut siitä MIRA POTKOSELLE! Huomenna kahvitellaan taas cafe Torpanrannassa jengin kanssa.

1.9.2013 kirjoitettua....
Syyskuu ja mitä, vettä tulee kuin saavista, poissa on kesäinen ja aurinkoinen päivä. Mutta haitanneeko tuo. Kesä on ollut loistava ja aurinkoinen. Tänään aloitin syyskuun Tuulimäen boxingsalilla aamutreenillä kello 9.00 ja huomasin olevani nuorin treenaaja salilla. Tosin olin myös ainoa. Treeni tuntui kuitenkin loistavalta. Olen selvästi edelleen elämässä mukana eikä MARTTI HUHTAMÄEN kirjan MARA PUHUU OMIAAN väite kuolemastani ainakaan vielä ole ajankohtainen.
Treenin jälkeen kävin vielä kahvilla cafe Mellstenin terassilla, katselin myrskyävää merta, sadetta, istuessani katoksen alla. Ei tuntunut enään terassikeliltä. Niinpä tuntuukin varsin ajankohtaiselta aloittaa KAHVITTELUT huomenna sisällä viihtyisässä cafe KAPPELISSA sisätiloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti