tiistai 10. syyskuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: Boxing & Boxer

                                                                                                              
HYVÄÄ HUOMENTA. Eilen aloitin taas aamun treenaten ja kun katsoin blogijuttuani 10.9.2014 ei päivä tästä ollu paljon muuttunut. Kuvaa katsoessa äijä vähän taas vanhentunut, mutta vielä kuitenkin mukana TUNTUMAN SÄILYTTÄMISESSÄ 12 erän aamutreenissä. Siitä voi tuntea kyllä kiitollisuutta.  Viisi vuotta sitten oltiin JUHO HAAPOJAN kanssa Ekbergillä kahvittelemassa, mutta eilen ESA HEINOSEN kanssa kuukausilounaallamme BURGERILLA täällä Espoossa, joten laihtuminen edelleen vaikeata, sillä nämä GLAMOURIN ja DOLCE VITA elämän parissa viettävien ystävien kansssa joutuu liian usein herkkupöytien äärelle. En tietenkään voi olla siitä pahoillani.
ESA HEINONEN ja minä yhdellä KUUKAUSILOUNAALLAMME

10.9.2014 kirjoitettua.....
Tänään päivä alkoi taas, voin sanoa, tuttuun tapaan aamupäivätreenillä Tuulimäen uudella Boxingsalilla! Vielä sen remontti on vähän kesken, mutta kunnon säkkitreenin pystyy siellä kyllä treenaamaan.

Ja iltapäivällä olikin sitten suuri ilo tavata taas YLIHÄRMÄSTÄ kotoisin oleva mestarinyrkkeilijä (oikealla kuvassa) "Härmän Häjy" JUHO HAAPOJAN kanssa legendaarisella cafe Ekbergillä, jossa söimme salaatin ja vähän Ekberg-herkkua jälkiruoaksi kahvin kanssa. Toivottavasti tämä herkuttelu ei luo lisäpaineita 20.9 Hartwall Areenalla olevaan ammattinyrkkeilyiltaan painon nousun muodossa. JUHOHAN on pudottanut aikaisemmasta sarjastaan yhden sarjan alemmaksi ja on hoikistunut ja komistunut vain entisestään. Kyllä on komia ja miellyttävä kaveri tämä JUHO HAAPOJA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti