maanantai 4. elokuuta 2014

ELÄKELÄISEN KEHÄKULMASTA: ELÄKELÄISEN KALENTERI

Niinpä. Uusi viikko ja helteet jatkuvat. Joudun selvästi puntaroimaan, rantaelämääkö vai pyöräilyä? Kuitenkin "Eläkeläisen Kalenterissani" lukee BOXING KISAHALLI kello 9.00! Niinpä jäin tähän partsille juomaan kahvia, syömään ihanaa MURUNI laittamaa marjapiirasta. Leppeä tuuli huojuttaa hiukan pihapuiden oksia. Rantapäivä olisi kyllä todella paikallaan. Helteinen rantapäivä, aurinkoa ja merituulta, lämmintä! En ole oikein koskaan voinnut vastustaa sitä!

Sitten olisi tietysti pyöräily Kauppatorille pitkin merenrantoja ja siellä kahvi ja lihapiirakka! Takaisin tullessa Mellstenin Paratiisirannassa parin-kolmen tunnin terassi pysähdys ja lounas sekä kahvi possumunkilla tai kahdella saa ihan veden kielelle! Että on vaikeaa valita! Mutta kun siinä hiton "ELÄKELÄISEN KALENTERISSA" lukee BOXING KISAHALLI kello 9.00!
Taidanpa ottaa vielä kahvia ja sitä marjapiirasta ja funtsailla tätä asiaa kunnolla!

Kyllä on joskus vaikeaa valita. Toisaalta kun tää kellokin on jo niin paljon että olen jo myöhässä sinne KISAHALLIIN menoon, kun ELÄKELÄISEN KALENTERISSANI lukee kello 9.00! Harmi että se mun vakituinen treenisalini TUULIMÄKI on remontin alla ja sinne ei nyt pääse. Nimittäin sinnehän olisi voinnut mennä illallakin ja näin ollen ehtisin pyöräillä, viettää rantaelämää ja vielä illalla käydä Boxingtreeneissä, kun se nyt lukee siinä hiton ELÄKELÄISEN KALENTERISSANI? Kyllä joskus tämä aamu tuntuu niin monimutkaiselta minulle, joka tykkään viettää yksinkertaista elämää! No taidanpa hakea vielä lisää kahvia ja viimeisenkin palan sitä hyvää marjapiirasta ja jatkaa funtsailua, mitähän sitä nyt sitten tekisi? Hyvää viikonalkua kuitenkin teille, joille elämä on selvää ja helppoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti