lauantai 22. helmikuuta 2020

HARRY`s CORNER: DANNY ja hauskoja tapaamisiaTänään vierailin Sikariklubilla eli vanhan Ravintola Kirjan tiloissa olevassa yksityisessä klubissa. Puitteet ja tyyli olivat moitteettoman upeat. Aamiainen maistuva ja seura, joka muodostui KAHVITTELIJOISTA, jotka kahvittelevat kanssani ainakin silloin tällöin cafe Caruselissa, oli niinkuin aina miellyttävää seuraa. Yhden "kuubalaisenkin" seuraan pääsin, kun ISO D eli DANNY poltti sellaisen suurella tyylillä aamiaisen jälkeen!
                                                              
Kiitämme kaikki "Tekniikan tohtoria" MATTI JÄRVELÄISTÄ joka järjesti mahdollisuuden vierailuun tällä korketasoisella klubilla! Huomenna kahvitellaan sitten taas normaalisti cafe Carusellissa ja se on sitten taas ihan toinen juttu! Kuvassa ISO D, kuubalainen ja minä.

Olemme ISON D:n kanssa tavanneet vuosikymmenien aikana sattumalta tai sovitusti ja aina se on ollut  ILO!
Hän on ollut poikkeuksellinen, huomaavainen ja ystävällinen. Olen blogikirjoittanut hänestä monia juttuja jo vuosikymmenien ajan sattuneista tapaamisista, konserteista ja muuten vaan kavereiden kohtaamisista. Tässä kuvassa on oma suuri arvonsa. Ystäväni ILMO LOUNASHEIMO ja JOMI LIMMONEN pyysivät, että järjestäisin tapaamisen ja yhteisen lounaan DANNYN kanssa, jonka olivat kyllä tavanneet jo vuosikymmeniä aikaisemmin, mutta kahvitilaisuudessani olivat ihastuneet tähän herrasmieheen ja halusivat kuulla enemmän tarinoita viihteen estradeilta. UFFE FJÄDER Ringside Clubin silloinen Presidentti kutsuttiin myös mukaan. UFFE vasemmalla ILMO, DANNY ja JOMI LIMMONEN. Ainutlaatuisen hieno lounas ja hiukan haikeana katson kuvaa, sillä UFFE, ILMO ja JOMI ovat siirtyneet taivaallisiin KEHIIN. Mutta muistot elää! Samalla en voi olla laittamatta muutamia kuvia tähän tämän päivän blogijuttuuni:

                                 Eiköhän laiteta joku DANNYN biisi soimaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti