torstai 20. helmikuuta 2020

HARRY´s CORNER: VIERAILU GARAGELANDISSA!

Hiukan muotiasiaa ja niin kuin asianmukaiset bloggarit, niin minäkin suosittelen vierailua GARAGELANDIIN Fredalle sinne Viiskulman huudeille! Kyllä minunkin täytyy käydä liikkeessä tsiigaamassa jotain Rock and Roll asusteita!

20.2.2014 kirjoitettua....
Tänään on selvästi tulossa huikea päivä, joka alkoi JYRKI69:n kanssa treeneillä Tuulimäen Boxingsalilla. Jatkui aamiaisella cafe Ursulassa ja puhelulla DANNYLLE Thaimaaseen, jossa hän vielä tänään oli viettämässä lomaansa. Tarinoinnin ja aamiaisen jälkeen JYRKI69 oli sitä mieltä, että lähdetään käymään yhteen Rock and Roll mestaan Viiskulmaan Fredalle!

Ja VAU, mikä mesta. Täyttä Rock and Rollia! Kuulin että paikka on Rock and Roll innostuneiden ja rokkaiden suosima paikka. Sieltä löydät makeimmat buutsit, Rock and Roll kengät ja paidat, housut ja hupparit! Paikkaa pitävät AKI & VILLE alansa guruja! Paikka sai minut sanomaan VAU ja muistan, että niin oli tapahtunut vain kerran aikaisemmin, kun 60-luvun alussa kävin boksaamassa Tukholmassa ensi kerran ja dallasin DROTTNINGSGATANILLA, jossa oli silloin liike, joka käytti silloin nimeä HOLLYWOOD! Siellä oli nahkarotseja, farkkuja, t-paitoja ja huppareita, joista ei silloin 60-luvun alun Suomessa vielä ollut tietoakaan. Joten astuessani silloin siellä liikkeeseen, sai se sanomaan minut VAU! Niinkuin nyt tänään tämä Fredan ja Viiskulman GARAGELAND liike! Ja vielä yks juttu, siellä löytyi myös LONSDALE vaatteita. Merkki jolla on mulle myös boxing-uskottavuutta,  jonka hanskoja käytin harjoitellessani 60-70 luvulla.

Löysinkin sieltä itselleni yhden makeen LONSDALE puseron ja kuvassa JYRKI69, minä ja GARAGELANDIN AKI poseraamme boxing-ja Rock and Roll fiilareissa liikkeessä. Käykääpä Fredalla tsekkaamassa. Se on VAU!

Ja täytyyhän mun laittaa tässä yks kuvakin, kun sieltä Tukholman Drottningsgatanin HOLLYWOOD liikkeestä 60-luvun alussa olin löytänyt yhden makean valkoisen turkkipuseron....aika makee...siihen aikaan! Ihanaa, että kymmenien vuosien jälkeen näen taas jotain sellaista, joka saa minut sanomaan VAU! Mitä ihmettä vielä voinkaan löytää? Elämä on selvästi Rock and Roll! Kiitos AKI & VILLE ja myös JYRKI69, hyvä päivänalku! Nyt iltapäivällä, kun Suomi vielä voittaisi jääkiekkopelissä Ruotsin, vaikkei mulla kyllä ole mitään Ruotsia vastaan, olenhan saannut siellä kokea niin paljon hyviä fiiliksiä BOXINGIA ja ROCK AND ROLLIA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti