lauantai 13. toukokuuta 2023

HARRIN KEHÄKULMASTA: Elämänmenoa 13.5.2023


Tänään oltiin jo syömässä lastemme kanssa, niinkuin ollaan tehty usein jo päivää ennen äitienpäivää, mutta se ei vie pois päivän arvoa ja merkitystä. Molemmat lapsemme elävät omaa elämäänsä omien rakastettujensa kanssa ja meillä on ilo nahdä ja tavata heitä kaikkia melkoisen säännöllisesti. Omat äitimme ovat jo poissa. Ja me ollaan oltu yli 40 vuotta jo naimisissa MURUNI kanssa ja hän saa tuntemaan ja toivomaan, että se olisi ikuista....Aika on kulunut niin hirvittävän nopeasti, mutta mun rakkauteni ei ole vähentynyt tippaakaan. Huomenna syödään äitienpäivä lounas yhdessä. Tässä tämän vanhempienkin tarinoiden ja kuvien kautta haluan toivottaa kaikille HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ! Toivottavasti elämä on ollut hyvä ja armollinen. Se on meille itsekullekin erilainen ja toiveista huolimatta se voi olla myös koetteleva, mutta meillä kaikilla, jotka olemme syntyneet tänne maailmaan on ollut ja on ÄITI!


Tänään on taas ÄITIENPÄIVÄ. Huolimatta siitä, että elämme nyt varsin poikkeuksellista aikaa, elämä on monella tavalla pohdinnan alla, tulevaisuus huolettaa, niin kuitenkin haluan edelleen sanoa olevani kiitollinen ja tunnen, että olen ollut onnekas. Tähän aikaisempiin kirjoituksiini ei tarvitse lisätä mitään, kuin ehkä yksi kuva sillä Familia Piitulaisen äitienpäivää on viettämässä meidän mukana myös nuoriherra MILO.....Toivotan samalla myös kaikille HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ ja kaikkea hyvää!Kun katson vuosikymmenien aikana otettuja kuvia ihan näihin päiviin en voi muuta kuin todeta, kuinka onnekas olen ollut, kuinka ihanaa on ollut Muruni & lapset! Haluan toivottaaa näin Murulleni HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ ja odotan kuinka perheemme kokoontuu taas meille tänään äitienpäivän viettoon!
Kuvat todellakin kertovat paljon tässä muutamia kertomaan:

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                                              
                                                                                                                                                                                   
                                                             
                                                            
                                                                                                                                                                                                                                                                                  2016 kirjoitettua....
Ensimmäinen äitienpäiväni,  jolloin oma äitini ei ole enään tätä päivää viettämässä. Nyt MURU lasteni äitinä nousee äitienpäivän perheeni symboliksi. Hän on ollut kahden lapseni ihana ja hyvä äiti. Ihastuttava vaimo. Katsoin tänään aamulla parvekkeellamme kuvia albumeista, joissa on satoja kuvia vuosikymmenien varrelta. Valitsin sieltä muutamia satunnaisesti ja annan kuvien ilman selitystä puhua puolestaan. Se mitä haluan sanoa on, että perheeni on parasta, hienointa ja arvokkainta mitä olen elämältä  saannut! Kiitos ELÄMÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti