sunnuntai 1. tammikuuta 2023

HARRIN KEHÄKULMASTA: UUSI VUOSI 2023

Jees...taas uusi vuosi! Vuoden 2023 ensimmäinen päivä. Vuosi on aloitettu lähes normaalilla kävelylenkillä Toppelundin ja Haukilahden rantoja. Se tuntui hyvälle niinkuin aina. Kävelyä pitkin merenrantaa. Ilmakin oli mun talvinäkemyksen mukaan hieno, aurinko pilkisteli eikä ollut pakkasta eikä edes metsäpolut olleet lumen peitossa ja vihreys näkyi ja sai ajattelemaan... viisi kuukautta on kesä...Tunne uudesta vuodesta ja sen ensimmäisestä päivästä on sama niinkuin se on ollut jo vuosikymmeniä. Tässä samalla kuin kirjoitan TVssä pyörii taltioitu ohjelma TINA TURNER BARCELONA keikka vuodelta 1990... 90 000 ihmisen edessä....AH...on hieno....Olen kirjoittanut 2016 vuoden ensimmäisestä päivästä ja sen tunnelmista enkä voi kyllä muuttaa suhtautumista ja ajattelua vieläkään, vaikka olen jo kuusi vuotta vanhempi, niin elämä tällaisena, jota olen elänyt on tuntunut hyvälle, se on ollut arvoituksellista, kuin arvaamaton ja avaamaton uusi kirja......

1.1.2016 kirjoitettua
VAU, UUSI VUOSI 2016! Se on kuin kirja jota aloittaa lukemaan, sen ensimmäistä sivua! Se alkaa samalla  tavalla. Ei oikein tiedä mitä on tulossa? Juonen suunnilleen tiedät. Boxingtreenit, Kahvittelut, Kävelylenkit Westend - Mellstenin Paratiisiranta. Pari-kolme kuukautta hiukan koleaa. Saattaa olla jopa vielä kylmääkin. Mutta sitten kohti kevättä, kesää, syksyä ja taas talvea. Mutta tässä onkin vain juonen pääpiirteet. Mitä muuta vuosi tuo tullessaan? Mitä yllätyksiä, mitä tapahtumia? Onnellisuutta vaiko surua? Iloa vaiko synkkyyttä? Tämä kaikki on mahdollista. Mikään ei ole valmiiksi kirjoitettua?

Käsikirjoitus muovautuu päivä, viikko ja kuukausi kerrallaan. Tämä onkin siinä mielessä arvoituksellinen, arvaamaton kirja. Tämä tuleva vuosi 2016? Olen aina rakastanut tulevan vuoden arvoituksellisuutta. Ja tuntenut jännitystä tulevaan ja astunut siihen avoimin mielin. Uskonut parempaan. Onnellisuuteen, rakkauteen ja menestykseen sekä positiivisuuteen. Nyt eläkeläisenä ei ole niin paljon odotettavaa omalla kohdallani. Mutta enköhän samoilla ajatuksilla kuitenkin lähde kokemaan tätä UUTTA VUOTTA 2016! Taitaa olla kohdallani jo kohta 69:säs! Ja silti, tulevan vuoden arvaamattomuus kiehtoo! Toivotan tietysti kaikille kolmelle blogini lukijalle HYVÄÄ UUTTA VUOTTA ja että vuoden arvaamattomuus toisi paljon ONNEN HETKIÄ tullessaan. Niin ja täytyy kai tehdä pari UUDENVUODEN lupaustakin, millä uhata sitä arvaamattomuutta, yllätyksellisyyttä, mikä voi romuttaa tehdyt lupaukset? No aloitetaan! No1. Koitan suoriutua laatimastani vuoden treeni tavoitteistani. No2. Pudottaa painoani taas kerran 10 kiloa. No3. Koitan olla aktiivinen myös virtuaalisesti tämän BLOGINI suhteen saadakseni maagiset 10 lukijaa seuraamaan kirjoituksiani. No4. Luopua FACEBOOK päivityksistä vuoden 2016 aikana. No5. Seurata futista Viasat Sportilta. Niinpä, tässä vaikka aluksi, vaikka tiedän, että vuosi tuo ylätyksiä tullessaan. TERVETULOA kanssaeläjät tähän UUTEEN VUOTEN 2016! Ps. Jos tykkäät tästä nosta peukkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti