lauantai 17. joulukuuta 2022

Harrin Kehäkulmasta: MERRY CHRISTMAS BABY


On aika päivittää jo perinteellinen JOULUTERVEHDYS teille molemmille blogini lukijalle. Kivoja ja hauskoja kohtaamisia on  mahtunut vuoteen 2022 paljon. Miten ensi vuonna? Se jää nähtäväksi ja koettavaksi? KIITOKSIA se on sana, jonka haluan sanoa kaikille. Olen KIITOLLINEN olen saanut elää!

Koitan jatkaa samalla teemalla kuin olen tähänkin saakka elänyt, uskoen ystävällisyyteen ja ystävyyteen. Samalla toivotan HYVÄÄ JOULUA ! 
Olisi ihanaa jos elämä olisi näin yksinkertaisesti hyvää ja onnellista, mutta olemme kaikki saanneet lukea ja kuulla parin viimeisen vuoden aikana suru-uutisia, olemme menettäneet läheisiä ihmisiä elämän varrelta. On ollut Koronaa, on menossa edelleen sota Ukrainassa ja niin paljon muutakin negatiivisia uutisia maailmalta. En tiedä voiko ja pystyykö ja onko se edes sopivaa olla huomioimatta näitä asioita ja kuitenkin me elämme jokainen tahollamme, omaa elämää, omien lähtökohtien ja elämän tpahtumien mukaisesti. Olen itse 75 vuotias ja monenlaista on elämän varrella tapahtunut, mutta meneillä oleva aikakausi on enemmän kuin hämmentävä ja vaikeasti ymmärrettävä. Voin vain toivoa kaikille mahdollisimman hyvää Joulua, elämää, jossa olisi onnellisuutta ja rauhaa. Tuntuu ihmeelliseltä, että joku ei toivoisi sitä meille kaikille ja koko maailmalle.....olen ennenkin miettinyt tätä ja kirjoittanutkin, kun minä ja minun ystäväni joita tapaan ja heidän ystävänsä haluavat tätä samaa, niin missä ihmeessä tämä muuttuu toiseksi ja kulkeutuu oman vaikutuspiirin ulkopuolelle, harmittavaa kuinka voimaton voi olla näiden asioiden suhteen, voi vain toivoa että minua merkittävämmät ihmiset haluaisivat rauhaa, meidän kaikkien onnellisuutta tämän kuitenkin lyhyen elämän aikana....on tää vaikeata ymmärtää....                                                                       HYVÄÄ JOULUA ja ONNELLISTA UUTTA  VUOTTA 2023
3 kommenttia:

 1. Kiitos! Rauhallista Joulua ja menestyksellistä Uutta vuotta!
  Toivottaa Thomas, yksi noista blogisi lukijoista.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Ja vau....teitähän on sitten ainakin neljä! Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta sinulle ja läheisillesi! Harri

  VastaaPoista
 3. Tavattiin kesällä Cafe Torpanrannan luona, kun olit vaimosi kanssa kahvilla ja minä olin perheeni kanssa juuri lähdössä pois.

  VastaaPoista