maanantai 2. marraskuuta 2015

HARRY`s CORNER: Kahvittelua & Boxingia

Tänään aanulla sovin meneväni tässä joku tuleva maanantai, 30.11 Radio Nostalgiaan haastateltavaksi. Jutellaan tietty vähän boksauksesta, mutta enimmäkseen kahvittelusta, näin ymmärsin. No tässähän on sitten päivän kahvittelukuva cafe Kappelista. Meitä olikin taas koossa ihan hyvä porukka. Jo kokeneita kahvittelijoita ja muutama uusi nuori kahvittelun harrastaja ja yksi ensikertalainenkin. Yksi erikoisuus tapahtui, oikeastaan vain minua koskeva. Nimittäin PIITULAINEN sukuseuran presidentti SEPPO PIITULAINEN toi minulle PIITULAINEN sukuseuran uuden jättikokoisen sukukirjan POHJOIS-KARJALAN PIITULAISET Elämää Itärajalla! No täähän sopii jotenkin aikaan, kun nykyäänkin on maahanmuutajia tulossa Suomeen runsaasti. No silloin tuli jengiä tuolta Karjalasta pakom sanelemana ja niin myös isäsni ja äitini silloin. Minähän itse olen syntynyt stadissa ja olen siis niinsanotusti paljasjalkainen stadialainen. Kuitenkin niinkuin isäni usein koitti sanoa, että siussa on Karjalaista verta! No nyt olen sitten lukuna isäni kanssa tässä Pohjois-Karjalan Piitulaisista kertovassa kirjassa!
Ja niinpä. Nyrkkeilystähän on siinä meidän kohdalla juttua. Karjalaista verta on siis vuodatettu kiristettyjen köysien sisäpuolella! Niinpä sopiikin hienosti että lähdimme Hawaijin Prinssin ARI WISKARIN kanssa ROBERT HELENIUS ja ERKAN TEPERIN Raskaansarjan Euroopan Mestaruusottelun lehdistötilaisuuteen! ARI WISKARI kirjoittaa ottelusta johonkin Eurooppalaiseen suureen julkaisuun, jota minulla ei ole lupa vielä paljastaa. Saatan toimia hänen asistenttinä ja niinsanottuna nyrkkeily asiantuntijana?

Lehdistötilaisuudessa Sanomatalossa vaikutti ROBERT HELENIUS olevan loistavassa kunnossa, huokui itsevarmuutta taistelemaan Raskaansarjan EUROOPAN MESTARUUDESTA 19.12.2015 Hartwall Areenan kirkkaasti valaistussa kehässä! Olen tietysti hengessä ROBBENIN kehäkulmassa!

Raskaansarjan hallitseva EUROOPAN MESTARI ERKAN TEPER huokui myös hyväntuulisuutta ja on valmis puolustamaan EUROOPAN MESTARUUTTAAN! Onpahan tulossa ottelu, jossa on jännitystä ja etukäteis veikkailuissa on melkoisen mahdotonta sanoa kuinka käy? Se selviää vasta HARTWALL AREENAN kehässä 19.12?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti