keskiviikko 11. joulukuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: JOULUN ALUSAIKAA!

JOULUN ALUSAIKAA, niin se on taas käsillä. Olen näköjään kirjoittanut siitä 11.12.2014 ja voin yhtyä siihen, että on vaikea olla huomaatta nyt Joulun lähestymistä ja Joulun sanomaa...osta, osta, osta....se mitä yksi päivä huomasin, niin sporttikahvilani Isossa Omenassa on poissa? Täytyisi nyt vähän miettiä löytäisinkö Isosta Omenasta toista uutta Sporttikahvilaa, jossa pitää pientä kahvi-ja ajatus miittinkiä itseni kanssa tai tavata mahdollisia kavereita kahvikupin ja tarinoiden ääressä näin talviaikaan ennen kuin taas tarkenee istua cafe Mellstenin terassilla? Maanantaisinhan HEI ME KAHVITELLAAN tilaisuus on cafe Torpanrannassa.  Nyt tuleva viikko onkin aika vilkas, minulle jolle ei yleensä tapahdu mitään, käydään AIRA SAMULIN-SUVION luona Hyrsylän Mutkassa JOULU PARTYSSÄ, Viipurin Nyrkkeilijöillä on 90-vuotis juhlat ja nyrkkeilykilpailut Ruskiksella.  Joululounastetaan MASA von ELMIN ja DANNYN kanssa. Tuulimäessä pitäsi ainakin pari-kolme kertaa käydä treenaamassa ennen Jouluaattoa.  Muutama muu juttu ja tapaaminen pitäisi hoitaa, mutta missä, kun paljon pitämäni Sporttikahvilani on hävinnyt? Stadissa pitäisi käydä ilman muuta katsomassa Joulu fiiliksiä, kävellä Aleksi, käydä Senaatintorilla, huh huh, kyllä tuntuu nyt kiirettä riittävän. Toivotan kaikille nyt hyvää ja miellyttävää JOULUN ALUSAIKAA....siinähän on aina taikaa....tähän vuoden aikaan....


11.12.2014 kirjoitettua....
Nyt alkaa olemaan jo lähes mahdotonta olla huomioida, että JOULU on tulossa! Minä tein siis paluun tänne blogiini pari päivää sitten. Ja jouduin ilmeisesti lähtemään taas pisteestä yksi lukija? Minä itse, kun koitan oikolukea tekstiäni, ettei siinä olisi ihan kauheasti kirjoitusvirheitä. Ja ennen kaikkea, että pysyn vakavasti aiheessa, Kyseessä on siis JOULUN ALUSAIKA! Istun jälleen sporttikahvilassani Isossa Omenassa, jossa jouluiset valot ympärillä luovat jo tunnelmaa. Joulupukit ja tontut pyörivät ympärillä ja levittävät JOULUN sanomaa, osta, osta, osta. Siltähän emme voi välttyä! Tänään perjantaina olen lähettänyt kahvittelukutsun KAHVITTELU jengille maanantain kahvitteluu cafe KAPPELISSA!

Ja voin jo nyt kuvitella kuinka maanantaina, kun bussilla aamulla ajan Kamppiin ja kävelen cafe Kappeliin keskustassa, niin nautin kyllä siitä JOULUN tunnelmasta mikä silloin välittyy ympärilläni. Ehkä on parempi siirtää syrjään se päällimmäinen viesti kaupallisuudesta, joka myös välittyy.  Antaa mieluummin nousta mieleen, tunteen kauniista, valkoisesta, lumen peittämästä maasta, jota JOULUPUKKI porojen vetämällä reellä ajelee tullessaan tuomaan lahjoja läheisille sekä kilteille lapsille. Ainakin ennenvanhaan se oli kilteille lapsille? Jouluvalot ja kauniisti joulukoristellut kauppojen ikkunat antavat kyllä joulutunelmaa.  Joulupukit ja tontut joita silloin liikkuu jo kaupungilla antavat hyvän mahdollisuuden kertoa lahjatoivomuksia.
Tässä muuten jo viime maanataina kuuluisa kuvakirjataiteilija
MASA von ELM ja minä tavattiin yksi korvatunturin parhaimmista
joulupukeista Senaatintorilla! Ja toivottiin muuten aurinkoa!
Jouluaatto nousee taas mieleen. Joulupöytä kaikkine herkkuineen. Ai,ai, ei taida taas tänäkään vuonna laihdutuskuurini ihan onnistua ahkerasta harjoittelustani huolimatta. Mutta jääpähän taas ensi vuodeksi tavoitetta. Nyt on kuitenkin parempi kokonaan unohtaa taas kaikki tälläiset turhat painon valvonta ja pudotukset ajatuksista, antaa mielen liukua kuin JOULUPUKIN reen, kulkusten kilkattaen lumisella tiellä kohti JOULUAATTOA! Ei muuta kuin HYVÄÄ JOULUNALUS AIKAA! Jaa, kenellekköhän tätä sitten toivotan, eihän minulla ole lukijoita, ei tykkäyksiä eikä tökkäyksiä. No, koitanpa nauttia vaikka sitten itse tästä JOULUNALUS AJASTA!

1 kommentti:

  1. Upeata Harri..tuli seurattua tekijöitä.Kun oltiin santahaminan urheilukomppaniassa ja "Ekku" Meronen samoilla käytävillä.
    Kävin moikkaamassa Sinua ja vaimoasi Tennispalatsissa sekä kalliossa.. Hyvää vuotta 2020.

    Olihan se huikeata nuoruusaikaa

    VastaaPoista