perjantai 13. joulukuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: Joulun alusaikaa....

Joulu siis lähenee päivä päivältä ja yllätyin, että 2010 tänä päivänä tapasimme Hawaijin Prinssin ARI WISKARIN kanssa Vantaalla! Ja se, että me emme puhuneet lumesta, poroista tai Joulupukista vaan etelän auringosta ja lämmöstä...No joo, Hawaijin Prinssinä ARI WISKARI on tietysti asiantuntija....

13.10.2010 kirjoitettua.....
Tälläisena päivänä kun ulkona on HRRRR kylmä ja lumista, niin etelänlämpö sekä auringonpaiste, turkoosin värisen meren kanssa nousee mieleen. Samalla ajatuksiini hiipii kysymys, kuka voisi tällaisena päivänä tuoda valoa sieluuni? Kuka ihmeessä olisi sellainen, joka olisi yhtä auringon ja rantaelämän kanssa? Kuka olisi kuin kala turkoosin värisessä meressä? Kiitäisi aallon harjalla ylväästi meren kuohutessa ympärillä? ELVIKSEN Blue Hawaii laulu alkaa soimaan korvissani. Silloin tiedän..... sehän on tietysti Hawaijin Prinssi, lainelautailun virtuoosimainen surffaaja, rantaelämän todellinen nautiskelija ARI WISKARI! Lähetin jännittyneenä hänelle tekstarin. Onko hän Vantaalla vai Hawaijilla? Hetken päästä HÄN soittaa ja kuulen, että hän on Vantaalla! Kerron että kaipaan aurinkoa, lämpöä ja biitsejä tai lohdutuksena lounasta hänen kanssaan ja tarinoita maailman biitseiltä, jotka ovat hänelle tuttuja. Sovimme, että matkustan tapaamaan häntä Vantaalle JUMPOON! Kuulen, että se on kehä 3:sen varrella. Ja hän vakuuttaa, että se JUMPO on kehä 3:sen sisäpuolella! Hyvä. Käyn tankkaamassa auton ja ennenkuin lähden ajamaan kohti Vantaata, käyn Isossa Omenassa Waynes Coffeessa juomassa vielä cafe Mocca kahviannoksen. Sitten olinkin valmiina matkaan kohti JUMPOA! Olen jäännyt boxauksesta joululomalle ja jatkan treenejäni vasta ensi vuoden puolella. Tuntui vain siltä, että kaipaan nyt vähän lomaa myös treeneistä. Putkiremontissa, toivoman mukaan, on viimeinen viikko menossa ja poikkeuksellinen olotila asumisessamme saa taas normaalin muodon. Tulevana perjantaina on myös vuoden 2010 viimeinen kahvittelupäivä cafe Carusellissa. Nyt alkaa olemaan kyllä jo sellainen tunne, että haluaa aloittaa valmistautumisen jouluun ja joulurauhaan sekä vuoden 2010 pariin viimeiseen viikkoon. Tässä niitä näitä ajatellessani ja ELVIKSEN Blue Hawaii CD:tä kuunnellessani kurvaan JUMBON parkkitaloon.                                                                          
Kävelen sisään ja löydän ARI WISKARIN luonollisesti FONDA DEL SOL nimisen paikan edestä! On se ARI todellinen aurinkomies! Siirrymme syömään ja kuulen ARILTA tiivistelmän parhaista rannoista, ihanimmista thai-hierojattarista sekä suosituksen TENERIFFELTÄ OASIS-hotellista kattoterasseineen, uima-altaineen ja kertomuksen, että DAVID VILLA käy siellä usein myös lomalla! Syömme loistavan italialais/espanjalaisen lounaan ja jälkiruoaksi tietenkin BANANA SPLITIT, joka tuo mieleemme myös tuon FLORIDAN EMIIRIN OSKU KANERVAN ja ARI joka on menossa MIAMI MARATONILLE 30.1 miettii olisiko EMIIRI tulossa todellakin hänen vesipojakseen hänen maratoonia siellä juostessaan? Siitä oli ollut puhetta heidän viimeksi tavatessaan. Joten tässä terveiset OSKULLEKIN......vesipoikaa tarvittaisiin HAWAIJIN PRINSSIN kirmatessa maratoonia silloin 30.1 siellä MIAMISSA!                                                                                                                                                                    
Pois lähtiessä tapaan vielä kuuluisuuden, jalkapallo kuuluisuuden, valmentaja kuuluisuuden, vaimonsa kanssa JUMBOSSA käymässä olleen MARTTI "Mara" KUUSELAN! Entisen Suomen Jalkapallojoukkueen, silloin menestykseen Suomen joukkueen valmentaneen valmentajan ja KREIKAN liigassa myös merkittävän valmennustyön tehneen iloisen ja sympaattisen jalkapallomiehen! Kerron että olen futisfani ja seuraan tiiviisti CANAL SPORTILTA matseja. Vaimoni mielestä liikaakin. Ja pyydän ARIA ottamaan kuvan minusta tämän jalkapallon mestarivalmentajan kanssa! Ajellessani takaisin Espooseen ajattelen, että tämä vuosi 2010 on ollut onnellinen vuosi. Mikäli tämä viimeinenkin kaksi viikkoa sujuu hyvissä merkeissä. Tämä onnellisuus on niin suotavaa meille kaikille. Vaikka sitä aina nykyään hiukan varjostaa suruviestit ystävien poismenosta ja sairauksista. Siltä ei voi välttyä eikä ummistaa silmiään. Mutta siksi sitä kiitollisempi pitäisikin olla hyvistä hetkistä. Ystävistä ja läheisistä. Mukavista tapahtumisista ja tapaamisista. Ja luottaa kaikesta huolimatta tulevaan ja sen onnellisuuteen! Toivotaan parasta. Hyvää loppuvuotta ja onnellisuutta vuodelle 2011! Pidän nyt pienen loman myös tästä kirjoittamiosesta ja palaan tähän ELÄKELÄISEN KEHÄKULMAANI ensi vuonna vuodenvaihteen jälkeen. Kaikkea hyvää, olkaa kiltisti! Ja nauttikaa JOULUSTA ja JOULURAUHASTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti