torstai 15. joulukuuta 2022

HARRIN KEHÄKULMASTA: Harri Arkipäiväinen

Tänään 15.12.2022 olen innostuksissani päivittänyt taas facebook muistelukuvia ja tarinoita, niin nyt sitten näin vanhan blogijutun vuodelta 2014 ja sen otsikko oli niin hauska, että oli ihan pakko ottaa tää esiin, kun eilen SYLVA LANKINEN oli kommentoinut mun eilisen tarinan otsikkoa TEE TYHJÄSTÄ MIELENKIINTOINEN ELÄMÄ hyväksi slouganiksi, niin tämä HARRI ARKIPÄIVÄINEN ihastutti minua ja sai ajattelemaan tätä elämäni arkipäiväisyyttä.... Luin että olin ollut kuukausilounaalla ESA HEINOSEN kanssa Chicosissa burgeriaterialla.... siis vuonna 2014....no joo se arkipäiväisyys on jatkunut jo vuosikausia ja on muuten taas huomenna kuukausilounaamme aika, eikä se tunnu atkipäiviseltä koskaan, vaan juhlalta ja futiksesta riittää varmaankin myös juttua, selvisihän Ranska eilen finaaliin Argentiinaa vastaan. Mutta mitä mä tässä nyt turhia hölisen, sillä juttuahan riittää vuodelta 2014 otsikolla HARRI ARKIPÄIVÄINEN;

10.12.2014 kirjoitettua
Istun sporttitoimistossani Ison Omenan cafe Retrossa ja katselen alapuolellani liikkuvia ostoskeskuksen asiakkaita. Kävin postissa hakemassa porvoolaisen nyrkkeilypromoottorin J-P JÄRVISEN minulle lähettämän postilähetyksen. Avasin sen ja siellä oli BOXING IS MY LIFE vaakuna! OK. hieno juttu! Onhan tuo nyrkkeily näytellyt aika isoa osaa elämässäni. Nyt kuitenkin tässä olen tekemässä paluuta näiden blogijuttujeni pariin kertomaan arkipäivästäni. Ja ajattelin, että uusi blogiotsikko voisikin olla Harri Arkipäiväinen! Yritän päästä jutun alkuun, mutta tuntuu mahdottomalta tässä sporttitoimistossani. Sillä ensimmäiseksi tähän istahtaa MAKE tarinoimaan ja päivittämään kanssani tapahtumia, koska emme ole vähään aikaan ihan tavanneetkaan!
Tarinoidaan tunnin ajan ja kun MAKE lähtee tulee siihen MARITA, joka on FB-kavereita, jota en olekkaan ennen tavannut ihan face to face. Kuulen että olemme molemmat Matinkyläläisiä ja yhteisiä tuttavia löytyy Boxing puolelta. Sitten sporttitoimistoni saa vieraan, todellisen sportti-ihmisen!
Kun minua tulee morjestamaan ex-seiväshyppy Mestari, Voimisteluopettaja, Formula-selostaja/toimittaja, mun armeijakaveri Santahaminan Urheilujoukoista, sympaattinen ja tyylikäs ERKKI MUSTAKARI! Ja nyt tulee jotakin, mitä sinä tai moni muukaan ei tiedä....ERKKI MUSTAKARIN ensimmäinen urheilupalkinto tuli BOXINGISTA! No tarina siitä on sen verran pitkä, etten ala sitä tässä nyt enempää kertomaan, mutta eräänlainen GOLDEN GLOVES voittaja nyrkkeilyssä oli EKIKIN aikoinaan, mutta ajautui kuitenkin sitten yleisurheilun ja seiväshypyn pariin. Eli nyt siis EKIN käsissä oleva BOXING IS MY LIFE vaakuna sopii hänelle kuin nyrkki silmään, osuvasti sanottuna.  Lainasin sitä vain hetkeksi, koska sain sen hetki sitten vasta itsekkin.  Hitto, kuinka tää aika on hupaa ja menee kovaa vauhtia ja on aika siirtyä kerrosta alaspäin, sillä on kuukausilounaan aika toisen läpeensä sporttisen kaverin kanssa, joka oli muuten samalla voimisteluopettajain ryhmässä EKI MUSTAKARIN kanssa aikoinaan. ESA HEINONEN ex-uimahyppääjä, HJK:n sekä Maajoukkueen fysio-huoltaja futiksessa, voimistelunopettaja.  Niin, meillä on aina kuukausilounas CHICOSISSA jolloin päivitämme tapahtumamme tähän päivään. Käydään läpi vähän futispelejä, tulevia pelejä ja tapahtumia. Ja siinä sivussa Burgerit maistuvat aina huippu hyviltä!

        ESA HEINONEN toinen komea ja tyylikäs sporttimies jota oli ilo tavata tänään!

Ja sitten tämä arkipäivä päättyy illalla ENRIQUE IGLESIAS konserttiin Hartwall Arenalla nimeltään SEX and LOVE! Näin on paluu tehty tänne blogiin ja Harri Arkipäiväinen jatkaa mahdollisesti taas joku päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti