keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Juhannus taas lähenee ja niinpä on aika toivottaa taas HYVÄÄ JUHANNUSTA kaikille kolmelle blogini lukijlle. Ilmeisesti lukijamäärä ei ole kasvanut, mikä sinänsä ei ole mikään ihme. Olenhan jo niin vanha ja vanhoillinen ettei minusta ole nykybloggaajaksi. Eläkeläisenä elämä on rauhallista perheeni kanssa. Ja niinpä nytkin Juhannusta vietetään Mellstenin Paratiisirannan maisemissa ja ulkoilutetaan tyttären koiraa MILOA. Ja kyllä se on mukavaa, sillä "haikappaa" oli joskus ihan tarpeeksi!

19.6.2014 kirjoitettua....
Ensimmäiseksi haluan toivottaa kaikille kolmelle blogini lukijalle Hyvää ja Hauskaa Juhannusta! Luulenpa, että kannattaa mennä kokon lähelle, jotta tarkenee Juhannusillassa, jos aikoo olla ulkona meren äärellä. Tänään oli sitten viimeinen boxingtreenini Tuulimäen Boxingsalilla, sillä se menee tänään kiinni ja kesälomalle. Ja kun elokuussa sali taas aukeaa on se saannut uudet tilat Tuulimäessä. Kävin tänään katsomassa mihin sali sitten tulee.  Juhannus ja yötön yö on sitten edessä! Mitä se tarkoittaa tänään?

Joskus 70-luvun alussa Juhannus piti kiirettä, kun ajelin paikasta toiseen ottelemaan näytösotteluja suurissa Juhannusjuhlissa. Olihan sekin hauskaa aikaa ja paljon sattui niinäkin vuosina yhtä sun toista. Nyt on jotenkin ihanan rauhallista. Olen imuroinut kotona. Saatetaan Muruni kanssa mennä johonkin vähän syömään ilman mitään suunnitelmia. Yksi juttu kyllä, mikä pitää huomioida, MITÄ pelejä tulee tänään ja huomenna TV:stä futiksesta? Kyllä se eilinen Espanjan häviö oli aika rankka juttu. Olen pitänyt Espanjasta, mutta pidän kyllä muistakin futismaista, jossa hyvää futista pelataan. Onneksi niitä löytyy, joten jäädään kanavalle ja nautitaan JUHANNUS-futista ilman makkaraa! Tälläistä, ihanaa yksinkertaista elämää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti