keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: KESKIKESÄN TAIKAA JA AIKAAN

Niin, onhan se hauskaa kun luen näitä vanhoja pävityksiä niinkuin nyt vuodelta 2013. Olen tullut juuri Tallinasta, jossa olimme pari-kolme päivää Muruni kanssa. Ihastelimme taas kerran sitä Tallinnaa, jossa puistot ja kartanot kukkaistutuksineen hivelevät silmiä. Käveltiin paljon merenrantaa pitkin, syötiin ja kahviteltiin, nautittiin hotellin kylpylästä. Tämä on sellainen pikaloma, jota olemme harrastaneet. Nyt istun partsilla kahvikuppi edessäni, kuuntelen lintujen sirkutusta ja voin taas todeta että kesä on kauneimmillaan Suomessa. Hah, sitten luen treenikaudestani 2013, jossa olin pysynyt jossakin määrin tavoitteessani, no niin voin sanoa myös kevään treenikaudestani 2019. Mutta sitten tämä painonhalinta kysymys?
SE on ollut vähän ongelmallinen, olen kyllä laihduttanut varmaan kymmeniä kiloja kauden 2019 aikana, mutta samaa kiloa, ylös,alas, ylös, alas, 100gr, 300gr, 700gr, välillä jopa kilo, ja ihan päivittäin. Mutta mikä hienoa en ole kuitenkaan lihonut siitä, kun aloitin tämän vuoden vaihteessa hyvin päämäärä tietoisesti laihdutuskuurini. Nyt koitan vähän funtsia, sillä aikaa kun on taas harjoituspaussi, mistä oikein johtuu tämän painon vaihtelu? Mutta nautitaan nyt kuitenkin kesästä, aurigosta, rantaelämästä ja Rock and Rollista!!!

26.6.2013 kirjoitettua....
On aivan ihana sunnuntaiaamu. Olen istunut parvekkeellamme jo pari tuntia. Ihastellut ja katsellut tätä kesä aamua. Kuunnellut puiden huminaa ja pikkulintujen sirkutusta tuossa pihan puissa. Upea tunne valtaa mielen. Kesää kauneimmillaan taas Suomessakin. Niin lämmintä että tarkenee vähemmissäkin vaatteissa istua varjonkin puolella. Olen juonnut muutaman kupin kahvia pienin siemauksin ja antanut ajatusten ajelehtia rennosti pikkuhiljaa, kuin nuo poutapilvet tuolla taivaalla. Juhannuksen olin viettämässä perheen tyttöjen kanssa Tallinnassa. Pidän Tallinnasta ja sen vanhoista taloista, jotka näyttävät viehättäviltä. Turisteja oli kyllä kaupunki täynnä, mutta minähän pidän ihmisvilinästä ja täysillä terasseilla istumisesta. On kuitenkin taas mukavaa olla kotona ja nauttia tästä rauhallisen lumoavasta aamusta. Sain ennen Juhannusta treenikauteni 6/2102-6/2013 päätökseen. Minähän asetan aina tavoitteet vuodelle, määrän treenille, kuntoilulle ym.ym. niinkuin painon pudotuksellekkin. Ja nyt ne tavoitteet olivat kuin nuo ohi lipuavat poutapilvet, ne lipuivat ohi enkä pystynyt toteuttamaan tavoitteitani kuin joissakin osissa osittain. Boxingtreenit olivat ainoat, joissa pysyin jossakin määrin tavoite määrässä, vain ihan vähän jäi vailla. Painonpudotus oli täysi floppi tällä kaudella.Siis ihan täysi floppi. Mutta kulinarisesti ajatellen vuosi oli elämys, maistuva ja maukas. Pari muutakin asiaa joita tavoittelin jäivät tavoitteluksi, oikeastaan pelkäksi ajatukseksi. Mutta sitten kun ajattelen taas tätä kautta kokonaisuudessaan, ilman näitä missauksia, niin sehän oli loistava rock and rollia, rakkautta ja sympatiaa vuosi. Lähes unelmaa. OK. nyt täytyy siis unohtaa tuo mennyt kausi ja kohdistaa ajatukset tulevaan kauteen. Uudet tavoitteet on tehty. Treenimäärät, painonpudotus ohjelmat NO SUGAR päivineen, lenkkeily ja pyöräily ohjelmineen, joka hupentuisi PALMAN JUOKSUUN kesällä 2014. Boxingtreeneihin tuli hiukan lisäystä tuon edellisen vajauksen johdosta. Ja kun normaalisti aloitan kauteni elokuussa aloitankin nyt uuden kauteni heti huomenna, sillä en ansaitse enempää lomaa, tuon edellisen kauden floppaukseni takia. Ah, kuinka jännittävä uusi kausi onkaan edessä. On haastetta, on tavoitetta. Elämä tuntuu niin jännittävältä ja mielenkiintoiselta. Ja kuinka nuo linnut sirkuttaakin noissa pihapuissa ihan kuin nekin olisivat innoissaan tästä keskikesän ajasta. Taidanpa hakea vielä kupin kahvia ja nauttia tästä päivästä. Tässä on selvästi taikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti