perjantai 11. huhtikuuta 2014

KESÄAIKAAN: PALUU MAAN ALLE!

Tänään tapahtui se että aurinko ei paistanut aamulla ja uuden päivitys-ohjelmani mukaan silloin päiväni alkaa monta kymmentä metriä maan alla Tuulimäen Boxingsalilla 12 erän harjoituksella. Huh, olipas rankkaa taas paluu yht`äkkiä boxingin pariin. Pyöräily merenrannoilla ja istuskelu auringossa rantakahvilan terassilla on huomattavasti kevyempää. Kävin lounaalla Harri Mertasen kanssa (oli myös treenaamassa) E.T. Charliessa ja ruoka oli erinomaista! Suosittelen lounasta E.T.Charliessa. Iltapäivä sujuikin sitten mukavasti kotona katsellen esimerkiksi aivan, aivan, loistavaa dogumenttifilmiä DVD:ltä INGEMAR JOHANSSONISTA!
Olen saannut sen joitakin vuosia sitten BERTILILTÄ Göteborgissa ja nyt kun katsoin sitä, tulee vain mieleen kuinka suuri TÄHTI olikaan INGEMAR JOHANSSON Ex-raskaansarjan Maailman Mestari!!! Aika kulkee ja siitä kun INGO siirtyi taivaallisiin kehiin on jo useampi vuosi. Elämä kuljettaa ja vie mennessään paljon asioita, ystäviä ja tapahtumia mennessään, mutta sitten kun katsot tälläistä aivan, aivan loistavaa dokkaria, muistuu paljon mieleen.  OK. Boxing päivityksiä tänään:
INGEMAR JOHANSSON, JYRKI HÄMÄLÄINEN, FLOYD PATTERSON ja minä. Herrat ex. Raskaansarjan Mestarit vierailemassa BOXING CENTERISSÄ minua moikkaamassa pitkästä aikaa! He elävät muistoissani mukana ja ovat varmaan mukana kun sunnuntai-iltana vietämme BOXING iltaa ystävien kesken lähes ELVIKSEN kotona! Katsellaan BOXINGIA kuunnellaan ROCK and ROLLIA...huikeeta....tässä olisi kyllä yksi katsomisen arvoinen dokkari...täytyy ottaa mukaan!

LEGENDOJA! DANNY Estrady Gladiaattori matkalla "viihde-kehiin" saattamassa häntä valmentanut ex-Euroopan Mestari ELIS ASKMITÄ sanoisi tämä kaveri tämän päivän päivityksestä? PAKKO JOUSTAA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti