tiistai 4. maaliskuuta 2014

HARRIN TAPAHTUMAT: OVI RAOTETTU KEVÄÄSEEN!

Maaliskuun avaus oli hyvä aloittaa vierailulla Korkeasaaressa ja kevättä auringonpaisteen kera oli ilmassa. No, se nyt oli vaan lauantaina. Sitten harmaus ja sateinen keli onkin ollut parina seuraavana päivänä. Eilen kuitenkin KAHVI KAVEREIDEN kahvitellessa cafe Kappelissa Rock and Roll rumpali JUHA SAUNAMÄKI toi aurinkoisella olemuksellaan ja kahvipavun rusketuksellaan suorastaan keväisen olon cafe Kappeliin ja toi mulle CAP VERDELTÄ Rock and Roll kahvipaketin maisteltavaksi. JUHA SAUNAMÄKI on kyllä yksi loistavimpia persoonallisuuksia, jonka ystävällisyys ja elämänmyönteisyys on nautittavaa! Vain hänen rusketuksensa oli hämmentävää. Se sai minut näyttämään kalpealta!
Itse asiassa tämä kahvittelupäivä KAHVI KAVEREIDEN kanssa on loistava. Toinen toistaan persoonallisimpia kavereita, elämänmyönteisiä, maailmaa ja elämää nähneitä on paikalla aikamoinen joukue. Tarinoita ja juttuja riittä joka kerralle. Maailman tapahtumat, Rock and Roll, ja ihmiselämän eri variaatiot saavat aina hämmästelemään maailman kummallisuuksia, niinkuin eilenkin, että Cap Verdelläkin on oma Rock and Roll kahvinsa! Uskomatonta!
Ja sitten, ihan kuin tässä ei olisi ollut minulle jo tarpeeksi kansainvälisyyttä, tapaan Kuttuuri ja Jääkiekkopersoonan, todellisen Herrasmiehen ALPO SUHOSEN, joka toimii Itävallassa Wienissä Itävallan jääkiekkojoukkueen joukkueenjohtajana. Vaihdamme kuulumisia ja kuulen, että WIEN on viehättävä kaupunki. Olenkin jo pitkään ajatellut vierailua siellä, tutustuakseni paikalliseen kahvila ja konditoria kulttuuriin leivoksineen. En tietystikään, voi tehdä sitä ennen kuin olen saavuttanut tavoittelemani painonpudotuksen painoni. ( Olen tavoitellut sitä jo useamman kymmene vuotta!) Mutta nyt olen kuitenkin taas kerran aika lähellä. Ehkä pääsen siihen nyt? Ihan lähi kuukausina, jos ei nyt sitten taas ystäväni pilaa sitä houkuttelemalla minua buffetpöytien äärelle? Yksi vaarallisimpia ystäviäni on tämä, Hawaijin Prinssi ARI WISKARI, maailman surffirannoilla viihtyvä elämän kokija, hän on vaarallinen, niinkuin kuvastakin voitte nähdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti