perjantai 28. helmikuuta 2014

HARRIN TAPAHTUMAT: BOX BOX

Ah, kuinka hienoa. Tänään on helmikuun viimeinen päivä! Ei se varmaan niin kovin ihmeellistä ole monellekkaan, mutta näin eläkeläiselle, onhan se tapahtuma sinänsä. Valtava askel kohti kevättä ja valoisuutta, auringon pistäytymistä useamminkin tervehtimässä "pientä kulkijaa". Jotenkin, kun elää pientä ja yksinkertaista elämää, niin jo pelkkä auringon mahdollisuus antaa odottavan positiivisen mielen. Sitten toinen huimia fiiliksiä antava juttu on, kun käyn sitä TAISTELUA VANHUUTTA VASTAAN suorastaan nyrkein, niin sain tänään 37.nen boxingtreenini täyteen tammi-helmikuun aherruksena. Ja kuinka olenkaan nauttinut siitä? Siis paljon. Tunnin ajan tunnen jopa nuoruutta! Ihana harha!
Tässä KALLE CHYDENIUS ja minä treenin jälkeen! Sitten on tietysti tuo maanantai aamupäivän KAHVI KAVEREIDEN kahvittelupäivä. Aivan loistava tapa aloittaa viikko kavereita tavaten ja huomata yllättyvänsä kun uusia kavereita saapuu paikalle tsiigaamaan tätä kahvittelu-juttua.
Tässä cafe Kappelin neito odottaa taas ensi maanantain aamupäivää KEITÄHÄN SILLOIN TULEE?
Joten on pakko kiittää helmikuun aikana tapahtuneita tapaamisia ja tapahtumia! Toivottaa maaliskuu tervetuleeksi, sehän on selvästi AURINKOA ja POSITIIVISUUTTA KUUKAUSI!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti