maanantai 10. helmikuuta 2014

HARRIN TAPAHTUMAT: JERRY WILLIAMS SHOW

Eilen olin kuudennen kerran, viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana, katsomassa JERRY WILLIAMS SHOWTA. Nyt Tukholman Restaurant Circuksessa, jossa on tähän mennessä viimeisen vuoden aikana käynnyt jo yli huimat 200 000 katsojaa! Eikä ihme! JERRY WILLIAMS SHOWTA pidetään arvostelijoiden jutuissa yhtenä ja ehkä hienoimpana showna mitä Ruotsissa on tehty ja nähty! Olin itse toisen kerran tässä hienossa Circuksessa ja tunnelma oli jälleen väkevä ja ruotsalaiset rakastivat tätä Rock and Roll Kuningastaan, joka on kantanut tätä kruunuaan jo aivan 60-luvun alusta saakka! Olen raportoinnut ennenkin tämän taiteilijan esiintymistä ja tunnelmia esiintymisen ja shown nostattamasta kliimaksista. Eikä se eilenkään ollut yhtään sen vähempää! JERRY WILLIAMS on edelleen ONE AND ONLY niinkuin hänestä sanotaan! Hieno esitys, hieno ilta, uskomattoman upeat muusikot, taustalaulajat jne.
Bagstagella shown jälkeen minulla oli ilo tavata JERRYN "oikea käsi" kitaravirtuoosi JAN OLDAEUS jolle annoin Masa von Elmin tekemät hienot kuva-albummit parista reissustamme JERRY WILLIAMS Showhun. Olemme diggailleet ja ihailleet tätä kitaravirtuoosia näissä show-esityksissä.
Mukana matkallani oli Rock-kitaristi ERKKI SUTELA, joka nimitti tämän reissumme Rock and Roll sissi-iskuksi Tukholmaan! Matka EKIN seurassa oli hieno ja ERKKI SUTELA nautti täysin siemauksin showsta ja kaikkien shown muusikoiden taitavuudesta. Shown jälkeen söimme vielä Rock and Roll burgerit yhdessä argenttiinalaisessa  paikassa, ennen Arlandan lentokentäle menoa ja paluuta kotiin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti