torstai 20. maaliskuuta 2014

HARRIN TAPAHTUMAT: ELÄMÄ ON IHMEELLISTÄ

Ei sitä ollenkaan arvaa mitä kaikkea voi tapahtua, kun heräät ja tajuat on torstai. Olen kuullut kuinka sanotaan TORSTAI ON TOIVOA TÄYNNÄ! Olin sopinut noin vuosi sitten tapaamisesta Hawaijin Prinssin ARI WISKARIN kanssa VANDA nimisessä kaupungissa, lounaasta paikallisessa Palatsissa. Tiedättehän tämän kuuluisan kansainvälisillä luxusrannoilla ja varsinkin Hawaijilla surffailevan Hawaijin Prinssi lempinimeä käytettävän entisen urheilutoimittajan ja TV-selostajan, joka jätti ne hommat viettääkseen elämää glamourin ja säihkeen keskellä kansainvälisten julkimoiden seurassa. Niin, jäin kertomaan, että vuosi sitten sovimme tapaavamme VANDA nimisessä kaupungissa hänen ollessaan hoitelemassa bisneksiään täällä. Niinpä matkustin tänään sinne. Tapasimme tämän paikallisen palatsin edessä.
Ja kummallisinta oli, kun muualla lyödään olalle ja sanotaan moi, kiva nähdä, niin täällä VANDA nimisessä kaupungissa tarjotaan kohokoukku leukaan ja sanotaan ALOHA!
Sitten toinen yllätys oli kun menimme sisään Palatsiin oli siellä suuri pöytä paikallisia herkkuja, joita sitten syötiin kierros toisensa jälkeen. Ja kun isäntä kerran tarjosi, niin eihän sitä voinnut sanoa että "hei, mä olen jo ihan täysi" vaan oli oltava kohtelias viimeiseen kierrokseen saakka. Huh, olipahan reissu VANDA nimiseen kaupunkiin! Kiitos kuitenkin Hawaijin Prinssi, kohokoukusta sekä paikallisesta seisovasta pöydästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti