torstai 31. lokakuuta 2013

HARRIN VASENSUORA 31.10.2013

ARKIPÄIVÄISTÄ ELÄMÄÄ! Tänään kävin jo varhain aamupäivällä treenaamassa boxingtreenini Tuulimäen Boxingsalilla ja ajoin sen jälkeen bokrauskahville Kaivopuistoon cafe Caruselliin.
Fiilistelin siellä ikkunapöydässä kahvin ja croisantin kera katsellen merenrantaa. Aurinko paistoi kirkkaana ja merinäkymä hiveli silmiä. Tämä maisema on tietysti tuttu jo monien vuosikymmenien ajalta enkä ilmeisesti kyllästy tähän ikinä tämän elämäni aikana.
Syyskauteni rullaa nyt lupaavasti. Olen pysynyt treeniohjelmassani suorastaan helposti. Painonpudotus ohjelmani. Nyt hyvin maltillinen. Tuntuu toimivan ja jo 7 kiloa on hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Mieli on hyvä ja onnellinen. AH, että tämä maisema voi olla kaunis tässä syksyisessä auringon paisteessa.
Kaikki tuntuu nyt rauhalliselta. Elän arkipäiväistä elämää. Aamupäivisin treeniä ja sen jälkeen päivä sellaisena kuin elämä sen tarjoilee? Se on kuin päivän annos menuusta, minkä näkee ja voi maistaa vasta kunakin meneillä olevana päivänä. Tänään se on selvästi aurinkoinen hetki merenrannassa hyvällä mielellä. Ensi viikolla on yksi tapahtuma minne täytyy mennä ja haluan mennä? Nimittäin Entisen Jalkapallomestarin ja Virtuoosin ATIK ISMAILIN uuden jalkapallokirjan MESTARUUS-SARJAN MAESTROT julkistamistilaisuus!
ATIK ISMAIL on tehnyt tässä kulttuuriteon futikselle tämän kirjan myötä! Hän oli myös suuri futis-suosikkini omalla pelaaja-ajallaan. Mukava nähdä taas ATIK ja tulee olemaan hienoa lukea hänen kirjastaan meidän Mestaruus-sarjan Maestroista ajalta 1960-1989.

Muuten maisema Carusellin ikkunasta on todella huikea niinkuin tämä päiväkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti