tiistai 9. heinäkuuta 2013

TARINOITA HARRIN KEHÄKULMASTA: KESKIKESÄ LÄHESTYY

Istun taas aamua partsilla ja nautin kesän olemassa olosta. Lintujen sirkutukset pihapuissa. Auringonpaisteinen päivä on tulossa. Eilen oltiin muruni kanssa viettämässä päivää Suomenlinnassa. Pyöräiltiin ensin Kauppatorille ja juotiin kahvit tietenkin lihiksen kera samalla AARNO LAITISEN kanssa tarinoiden. Lautalla Suomenlinnaan, missä en ollutkaan käynnyt vuosikausiin. Suomenlinna on nostalginen paikka, jossa jo ihan pikkupoikana käytiin seikkailemassa ja luoliin tutustumassa ja tykkejä katsomassa. Käveltiin ja maattiin kaltseilla merta katsoen ja ihanan lämpimästä päivästä nauttien.
Kesä tuntuu menevän taas vauhdilla, mutta vielä on kesää jäljellä, niinkuin jossakin laulussakin lauletaan. Joten jatkamme sitä iloisella mielellä, uteliaalla odotuksella. Edessä on pari mukavaa tapahtumaa, muutaman päivän vierailu Tukholmaan, joka on yksi parhaimmista kesäkaupungeista saaristoineen ja siellä olevine ihanine ja maistuvine ruokapaikkoineen. Tänään Mellstenin Paratiisirannan cafe Mellstenissä vierailee ILMO LOUNASHEIMO NALLE ABRAHAMSSONIN kanssa kahvittelemassa. Taidanpa lähteä tästä rantaan.
Kuvassa NALLE ABRAHAMSSON vasemalla ja oikealla 92 vuotta täyttänyt toimittaja/selostaja LEGENDA ILMO LOUNASHEIMO kanssani cafe Torpanrannassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti