perjantai 26. heinäkuuta 2013

HARRIN VASENSUORA 26.7.2013

Huh, nyt eilen sen jälkeen kun olimme kuvakirjataiteilija MASA von ELMIN kanssa nauttimassa iltaa JAZZ-ESPAN merkeissä ja kuuntelemassa loistavaa Jazz-laulajatarta IRA KASPIA ja sen jälkeen kun illallistimme Italialaisessa ristorante IL SICILIANOSSA ja illalla kotiin päästyäni pakkasin pienen laukun lähteäkseni aamulla ajamaan Seinäjoelle katsomaan SEINÄJOEN VAUHTIAJOJA ja moikaamaan JUHO HAAPOJAA ja muutamaa muuta kaveria. Jouduinkin kuin kehänurkkaan ahdistetuksi ja liikkeellä oleva YRJÖ-tauti iski minuu kuin joskus JOHN H. STRACEY Lontoon kehässä. Koko yö menikin siinä taistellessa ja nyt sitten koitan toipua tästä partsillamme vettä siemaillen. Niin makea elämä Rock and Rollin maailmassa loppui kuin seinään. Tunnen itseni nyt aika lailla heikoksi ja mietin olikohan tässä kesässä taas liikaa DRIVEA ilman Seinäjoen Vauhtiajojakin?
IRA ja minä keikan jälkeen IRA KASPIN uunituore levy YOU AND NIGHT AND THE MUSIC kädessäni.
Ja tässä itse kuvakirjataiteilija MASA von ELM valitsemassa ruoka-annosta innostuksella italialaisesta ruoasta. No niin nyt sitten olen toipumassa partsillamme ja ei tule herkut varmaankaan ihan heti mieleen. Nyt on pakko muuten huilatakkin hyvin tämä viikonloppu sillä maanantaina teen paluun Tuulimäen boxingsalille sekä ASKEETTISUUDEN ja KURINALAISUUDEN tielleni. Unohdan Rock nad Roll elämän ja valitsen yksinäisen eläkeläisen kurinalaisen tien. Harjoituksia, harjoituksia, harjoituksia...ei enää huveja, ei tapaamisia ystävien kanssa, jotka houkuttelevat minut buffet pöytien äärelle, Bananana Split jäätelöannoksien, caputzinojen ja herkullisien leivonnaisten pariin.
Joskus on tehtävä valintoja, jotka eivät ole niin herkullisia ja hauskoja, mutta se on varmasti minulle parempi ratkaisu, yksinäinen ASKEETTISUUDEN KURINALAISUUDEN TIE! Nyt voin kaikessa hiljaisuudessa vetäytyä HOTEL MELODYYN kuuntelemaan musiikkia ja valmistautumaan uuteen viikkoon, keräämäämään voimia, kasvattamaan henkisistä tahdonlujuutta vastustaakseni kutsuja buffetpöytien äärelle!
Ps. Hän tässä kuvassa on yksi vaarallisimmista, siinä vasemalla puolellani, Hawaijin Prinssi ARI WISKARI. Katsokaa miten hän mättää ruokaa suuhuni, vaikka kuinka koitan kieltäytyä. Hänen puhelinsoittoaan pelkään eniten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti