keskiviikko 8. toukokuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: ÄITIENPÄIVÄ & MURUNI

1980 olin kihlamatkalla Torremolinosissa. Muruni kanssa olimme tavanneet 1978 ja oli aika kihlautua ja olla valmis sitoutumaan tähän tyttöön loppuiäkseni. Se on ollut muuten helppoa. Torremolinoksessa ostin JULIO IGLESIASIN juuri ilmestyneen levyn HEY, jota levykaupan myyjä suositteli uutena espanjalaisena laulajana, josta tulee vielä supersuosittu. Levy on levykokoelmani aarre ja moitteettomassa kunnossa vielä tänäänkin. Silloin lehdet vielä kärttivät multa juttua ja haastattelua matkasta ja kihlajaisista. Koska olin sitä mieltä että julkisuus on minun kohdallani jo eletty, lupasin kuitenkin, muistaakseni, ANU SEPPÄLÄLLE, yhdelle arvostetulle ja suositulle toimittaja/kirjailija ystävälleni kirjoittavani itse raportin kihlajaismatkastani. Ja niin tein. Juttu ilmesti HYMY-lehdessä silloin. No tämä ei ollut tämän jutun tärkein osa vaan johdatus                                                                                                     ÄITIENPÄIVÄÄN ja MURUUNI!
1980 menimme naimisiin Hyvinkään kirkossa. 1984 syntyi poikamme JERRI ja 1995 tyttömme JESSICA. Elämä oli saannut suuren merkityksen. MURUNI oli supersuloinen ja lapset merkitsivät mulle tosi paljon. Nyt siis ÄITIENPÄIVÄ lähestyy ja muistan tietysti myös kiitollisuudella myös omaa äitiäni ja suurella rakkaudella suloista MURUANI, joka on ollut lapsilleni aivan ihana äit! Niin, tää oli vaan ihan pakko kirjoittaa ja sanoa, olen ollut onnekas! HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ MURU ja ja muutkin ÄIDIT! Kyllä ÄITIENPÄIVÄ on yksi merkityksellisimmistä juhlapäivistä siitä ÄIDEILLE KAIKKI KUNNIA!!!


12.5.2013 kirjoitettua....
Tänään istun ensi kertaa taas kesäparvekkeella, kukkien ympäröimänä. On monta äitienpäiväkukkaa vietäväksi MURUNI äidille, omalle äidille. Siniristilippu liehuu pihasalossa. Linnut sirkuttavat pihalla. On ihanan rauhallista ja jotenkin suuren päivän tuntua. Ja kyllähän ÄITIENPÄIVÄ on yksi suuremmista päivistä. Kuinka merkittäviä onkaan äidit. Omat ja omien lasteni ÄITI! MURUNI on mulle rakas ja ihana sekä lasteni superloistava äiti. HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ MURU!


                                Tästä se alkoi 13.6.1981 ja silloin ei vielä ollut lapsia.

                                                             Jerri ja Jessica 2010

Muruni ja minä Tukholmassa 2013. 32. Hääpäivä häämöittää jo edessämme, vuodet ovat olleet hienoja, ihania ja rakkautta täynnä. Ja olet ollut hyvä äiti lapsillemme ja familia PIITULAINEN on elännyt vahvasti. Joskus on pakko ihan näin julkisesti kertoa olet IHANA NAINEN ja HYVÄ ÄITI....joten ONNELLISTA ÄITINPÄIVÄÄ toivottaa HARRI ja JERRI & JESSICA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti