keskiviikko 15. toukokuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: KESÄ LÄHENEE

KESÄ LÄHENEE se on tosiasia. Nyt on ennustettu jo ensi viikonloppuna 20 asteen lämpötilaa. Sehän on jo ihan shortsi ja T-paita keli? Tämä tarkoittaa päiviä Mellstenin Paratiisirannassa ja rantakauden avausta? Huomasin että vuonna 2011 olimme rannassa maistelemassa tulevaa kesää ja olimme saanneet arvovieraan Tammisaaren Keisarin HEIKKI ORASMAAN käymään Mellstenin Paratiisirannassa. Siitä vieresää oleva kuva! Kesään kuuluu myös aina vierailu TAMMISAARESSA katsomaan EIF jalkapalloseuran peliä. EIF jonka huoltajana HEIKKI ORASMAA toimii, tarjoili mm. viime
kesänä jännitystä, nouseeko ykkösestä Veikkausliigaan pelaamaan. No se ei ihan toteutunut. Joka tapauksessa kesään kuuluu vierailu Tammisaareen ja EIFFIN matsiin taas jonakin päivänä. Meitä olikin useampi kaveri viime kesänä ja nyt tulevana kesänä on matka Tammisaareen taas suunnitelmissa. Nythän kovasti innostetaan muutenkin kotimaan matkailuun! Kuvassa viime kesänä EIFFIN kentänlaidalla voittoisan pelin jälkeen HEIKKI ORASMAAN kanssa.
                            Minä, HEIKKI ORASMAA ja TIMO VIHERIÄRANTA

15-5-2011 kirjoitettua.....
Tänään saimme vielä yllätysvierailijan "Tammisaaren Keisari" HEIKKI ORASMAA vieraili Mellstenin Paratiisirannan Kuninkaallisessa osassa. Kuvassa Kreivi VESTERINEN toivotti hänen Keisarillisen ylhäisyytensä tervetulleeksi Mellstenin Paratiisirantaan. Minä takana iloisesti yllättyneenä hienosta vierailusta. Keskustelimme vielä cafe Mellstenin terassilla Tammisaaren Keisarikunnan ja Mellstenin Kuninkaallisten yhdistämisestä vierailujen merkeissä kesällä puolin ja toisin! Näin rantaelämämme laajenee myös Mellstenin ulkopuolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti