keskiviikko 22. toukokuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: Vierailu Mellstenin ParatiisirantaanOletteko kuulleet MELLSTENIN PARATIISIRANNASTA? Se sijaitsee Espoossa Haukilahden rannalla. Olen viettänyt tällä rannalla jo kymmeniä kesiä, kohta alkaa 40 vuotta olla aika lähellä! Satoja tarinoita ja kymmeniä ystäviä, joiden kanssa on istuttu rannalla tarinoimassa tai sitten tavattu cafe Mellstenin terasilla! Asuin joskus 70-luvun lopussa pari vuotta Haukilahdessa ja silloin monet viihdetähdet asuivat siellä myös mm. JUKKA KUOPPAMÄKI, EINO GRÖN, CISSE HÄKKINEN, JUNNU VAINIO joita tapasinkin myös silloin. Nyt siis on kesän 2019 alku! Se on ollut hieno ja olen päässyt maistelemaan sitä cafe Mellstemin terasilla. Joitakin kavereita olen myös tavannut ja kuulumisia vaihdettu. Nyt voisin ehdottaa vierailua MELLSTENIN PARATIISIRANTAAN sellaisille kavereille jotka eivät siellä ole vielä vierailleet, tavataan ja tarinoidaan KESÄ 2019!

ILMO LOUNASHEIMON kanssa oli myös hauskoja tapaamisia terasilla aikoinaan.
OLLI MÄKI pari vuotta sitten.

Tervetuloa moikkaamaan ja viettämään päivää biitsille, kahvittelemaan Cafe Mellstenin terasille KESÄ 2019

Tämän kesän 2019 ensimmäisenä yllätysvierailijana voin pitää kansainvälistä nyrkkeilytuomariamme ex-boksaria VN:stä monikymmenvuotista ystävääni ALLAN ROOSIA joka yks päivä aivan yllättäen pyöräili stadista cafe Mellstenin terasille kahville. Hauska yllätys ALLU!

Tässä mm. vuonna 2011 ILKKA "Ile" VAINION kanssa ja silloin kirjoitettua....

Tässä kuva sarjasta "isiemme pojat" ILKKA "Ile" VAINIO ja minä Mellstenin Paratiisirannan cafe Mellstenin terassilla. JUNNU VAINIO oli ystäviäni jonka kanssa kahviteltiin aina väliilä ja vaihdettiin kuulumisia elämän tiellä. Lisäksi JUNNU oli ravintolamme ANITA & HARRI vakioasiakkaita ja hänellä oli näin ollen oli oma kahvimuki, jossa luki JUNNU! Ja tämä kuppi on OSKU KANERVALLA Floridassa, josta hän tarjoilee kotonaan käynneille suomalaisille kahvia JUNNUN KUPISTA! Muistot säilyvät mielessä ja tunnen aina suurta iloa tavatessani ILEÄ, joka muistuttaa päivä päivältä yhä enemmän isäänsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti