maanantai 27. maaliskuuta 2023

HARRIN KEHÄKULMASTA: Kevättä odotellessa!

27.3.2023 Onpa tässä aikaisemminkin siirrytty kesäaikaan ja petytty kun ei kesä eikä edes kevät sen myötä tullut. Olin taas kerran liian optimistinen, joka on selvästi mun luonnevika; luulin taas että kellon aikaa siirtämällä kesäaikaan saisi myös sen muutoksen esimerkiksi Mellstenin Paratiisrannassa, mutta ei, ei vielä.....odotetaan....tässä kuitenkin tarinaa aikaisemmilta vuosilta ja siirtymisestä kesäaikaan....25.3.2018 kirjoitettua
Tulipa tässä mieleen kun siirryimme kesäaikaan, että silloin alkaisi myös terassikausi Mellstenin Paratiisirannassa, pyöräilykausi ym.ym. No, nyt täytyy vähän sitä vielä odotella. mutta tässä juttu 25.3.2013 eli viisi vuotta sitten kuinka tänään oli....no, kun aurinko ei paista, niin voin yhtä hyvin lähteä TUNTUMAN SÄILYTTÄMISEEN Tuulimäen Boxingsalille, niin eiköhän siellä ole ainakin lämmintä!25.3.2013 Istun maanantai aamupäivällä Mellstenin Paratiisirannan cafe Mellstenin aurinkoisella terassilla. Aurinko lämmittää jo. AH, kuinka suloista onkaan kevään tulo! Linnutkin ympärillä tuntuvat riemuissaan sirkuttelevan. Äsken tullessani pienen kävelylenkin jälkeen tapasin sisällä monikymmenvuotisen TEKNIIKAN MAAILMA-lehden Ex-päätoimittajan ja URPO LAHTISEN kaverin MAURI "Muri" SALON. Olemme usein muistelleet URPOA, LEHTIKEISARIA, joka ainutlaatuisella tavalla loi LEHTIMIEHET Oy;n HYMY ja muine lehtineen.

 

MAURI SALO ja minä cafe Mellstenissä kahvikupposten ja tarinoiden äärellä. Minäkin olen useammankin hauskan illan viettänyt URPO LAHTISEN seurassa. Ollaan oltu katsomassa BOXINGIA, URPO, JYPE ja minä. Ja se URPO LAHTINEN, jonka minä näin ja tunsin, oli aina suuremmoinen herrasmies. Kohtelias ja huomaavainen. Kerrankin istuttiin aamuyöllä kolmen aikaan seurueen kanssa Hotelli Rosendahlin aulassa, kun URPO tiedusteli meiltä, kun nyt ollaan Tampereella, niin maistuisiko MUSTA MAKKARA teille? Oltiin tietysti hiukan ihmeissämme, kun kello oli jo 03.00 aamuyöllä, mistä sitä nyt tähän aikaan saisi? Ei hätää, sanoi URPO ja soitti taxin ja lähetti sen hakemaan jostakin, mistä en tiedä, MUSTAA MAKKARAA tilpetööreineen meille. Puolen tunnin päästä söimme siis MUSTAA MAKKARAA tykötarpeineen Hotelli Rosendahlin aulassa LEHTIKEISARIN seurassa.

  Nyt pari viikkoa sitten sain sen uuden kirjan LEHTIMIESTEN LEGENDA! JYRKI HÄMÄLÄINEN on joitakin vuosia sitten tehnyt URPO LAHTISESTA yhden, joka peilasi enemmänkin URPO LAHTISEN omaa profiilia ja seikkailijan luonnetta. Nyt tämä LEHTIMIESTEN LEGENDA kirja kertoo vaiheet LEHTIMIEHET Oy:n alusta, noususta ja myynnistä. Täytyypä syventyä kirjaan. Ja suuret kiitokset JEPPE LAHTISELLE, RATU MÄNNISTÖLLE sekä kirja agenttina toimineelle MAURI SALOLLE siitä, että kirja yhtenä päivänä kolahti postiluukusta kotiini. Huh, kuinka tämä elämä on ollut monisäikeistä. URPO LAHTINEN, LEHTIKEISARIKIN on muutaman kerran kuulunut siihen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti