sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

HARRY´s CORNER: KEVÄÄN AVAUS!No niin, voisiko sitä taas sanoa, että KEVÄÄN AVAUS on tehty, sillä nyt menneellä viikolla ensimmäinen päivä, kun istuin cafe Mellstenin terasilla auringonpaisteessa juoden kupin kahvia tuntien auringon lämmittävän jo kasvojani. Sitä sanotaan maistiaiseksi! Se ei tietenkään tarkoita, että kevät ja auringonpaiste olisi taas läsnä päivittäin, mutta se oli oven raoitus kohti kevättä!

Mikään ei ole paljonkaan taas muuttunut vuodesta 2016 kun bloggasin alla olevan jutun. Blogini lukijoita tuskin on enään neljää. Ymmärrän sen hyvin. Samaa vanhaa höpinää keväästä, auringosta, treenaamisesta Tuulimäen Boxingsalilla.  Tylsää, niin tylsää luettavaa. Ainoastaan minä nautin, kun rakastan tylsää elämää ja kevään ja kesän odotus on minusta aina yhtä kiehtovaa kuin ennenkin, mutta olenhan sitä kokenut vasta pari vuotta yli 70 vuotta. Joten valmistaudun jälleen tylsään elämääni, jota tietenkin piristää tapaamiseni galamourin ja säihkeen keskellä tapaamiani ystäväviäni,    

jotka mahdollisesti saattavat myös jonakin päivänä vierailla Mellstenin Paratiisirannassa ja kuulen tarinoita maailmalta ja suihkuseurapiirien tapahtumsta!

Ystäväni MILO odotttaa myös taas uutta terassikesää 2020!

Onpa jännittävää keitä sieltä Helsingistä eli Stadista tai jopa Vantaalta tai jostakin Suomesta matkustaa vierailulle Mellstenin Paratiisirantaan? Kerran jopa legendaarinen HÄRMÄN HÄJY vieraili siellä Pohjanmaalta,


1.3.2016 kirjoitettua.....
Hei arvoisat neljä blogini lukijaa! Ensimmäiseksi HYVÄÄ KEVÄTTÄ 2016! Se voidaan nyt virallisesti katsoa avatuksi, kun Mellstenin Paratiisirannan CAFE MELLSTEN on avattu ja se on joka päivä auki. Minulle se on mullistus taas elämääni. Arkeni muuttuu auringonpaisteiseksi. Kävelyni pitkin merenrantaa kahville tai jopa lounaalle Mellstenin Paratiisrannan terasille. Saada tuntea jälleen häivähdys lämpöä kasvoillani, meren kimallus auringonpaisteessa on kuin ovi aukeaisi jälleen paratiisiin. Ei ihme, että paikan nimi on MELLSTENIN PARATIISIRANTA. Sosiaalinen elämä saa ihan uudet mittasuhteet. Ystäviä jopa Vantaalta matkustaa kahvittelemaan tänne! Niinpä olenkin todella jännittynyt KEITÄ vierailee tänä kesänä MELLSTENIN PARATIISIRANNASSA? Tämä ei ole mainos vaan tämä on KEVÄÄN AVAUS! Tästä lähdetään kohti kesää. Tervetuloa vierailulle!


Terassi on vielä tyhjä....

Eilen vieraili terasilla Haukilahtelainen terassikoira MILO nauttien terassikamiinan lämmöstä!

Kanssani kahvitteli Mellstenin Paratiisiranassa Merineuvos ja Tivolijohtaja CALLE STENIUS, jonka kanssa olen kuvassa Fuengirolan Tivolin edustalla viime kesänä. Voin sanoa, että sirkus pyörii ja elämä on täynnä säpinää CALLE STENIUKSEN seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti