lauantai 11. syyskuuta 2021

ELÄKELÄISEN KEHÄKULMASTA 11.9.2021

Niin tuossa vasemmalla on kuva 10 vuotta sitten. On pakko todeta, että kymmenen vuotta muuttaa ihmistä. Vaikka muuten asiat ja ajatukset saattavat myötäillä edelleen silloisiakin ajatuksia ja toimintoja. Pohdin silloin kuinka tärkeätä on tavata ystäviä, kavereita ja tutustua jopa uusiin kavereihin ja olin tehnyt uuden otsikon blogisivulleni MENNÄÄN KAHVILLE....niin kyllä tämä pätee vielä tänäänkin ihan hyvin!11.9.2011 kirjoitettua....
Hyvää huomenta ystävät ja hauskaa lauantaipäivää. Ulkona näyttää olevan ihana aurinkoinen päivä. Kukat parvekkeella yhä kukkivat. Siis kaunis syyspäivä. Huomasit varmaan uuden otsikon? MENNÄÄN KAHVILLE tuntui niin sopivalta tähän päivään ja aikaan jota nyt elän. Perjantai päivän kahvittelusta cafe Carusellissa on muodostunut todella miellyttävä päivä tavata ystäviä, kavereita sekä tutustua myös uusiin tuttavuuksiin joita joku silloin tällöin tuo mukanaan kanssamme kahvittelemaan. On hauska huomata se positiivisuus ja ilo, joka leijuu läsnä. Elämänhalu ja asenne uusiinkin asioihin on vahva! Tämä saa aina minutkin ajattelemaan tätä elämää. Miten sitä on elännyt ja miten sitä pitäisi nyt elää? Uskoisin, että eletystä elämästä on ollut jo tarpeeksi juttuja eikä se enään siitä muuksi muutu. Mutta tämä päivä ja huominen on kaikki uutta ja ennen kokematonta. Siitä täytyy iloita, sitä täytyy jakaa muillekkin jos se on mahdollista? Ehkä tuo otsikkoni MENNÄÄN KAHVILLE on hyvä aloitus siitä. Tapaaminen ihmisen, ystävän, kaverin ja uudenkin tuttavuuden kanssa on arvokas asia. Kuulla asioita, tapahtumia, ajatuksia elämästä ja elämän kulusta. Se antaa paljon ja muodostaa ehkä tavoitteita tulevalle aikajaksolle mitä itse kukin nyt elää. Joten tällä tavalla käynistän syyskauden itselleni ja otan teidät kaikki siihen mukaan, MENNÄÄN KAHVILLE, tarinoidaan ja vaihdetaan kuulumisia. Nyt minulla on tänään vapaapäivä harjoituksistani ja ajattelin nyt aamupäivän aikana kävellä Mellstenin Paratiisirantaan juomaan kupin kahvia ja tsekkaamaan olisiko kesän jäljiltä joitakin RANTAKUNINKAALLISIA myös sattumoisin tulossa sinne käymnään. Iltapäivällä viiden aikaan mennään MURUNI kanssa Stadionille katsomaan SUOMI-RUOTSI yleisurheilumaaottelua. En tiedä miten eilinen päivä meni, mutta uskon Suomen kukistavan Ruotsin niin naisissa kuin miehissä! Saapa nähdä osunko oikeaan! Eilen alkoi Italian liiga ottelulla AC MILAN vs LATZIO joka päättyi 2-2, AC MILAN oli viime kauden Italian liiganestari. Miten käy tänä vuonna? Näin tänään ja MENNÄÄN KAHVILLE jatkuu lähes päivittäin, joten ota kuppi kahvia ja tule mukaan!

    Stadikalla silloin kymmenen vuotta sitten Suomi-Ruotsi yleisurheilumaaottelun tauolla tapasimme          juoksumestarin ja valloittavan persoonallisuuden JUHA VÄÄTÄISEN kanssa. Iloinen tapaaminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti