maanantai 5. helmikuuta 2024

HARRIN KEHÄKULMASSA: HEI ME KAHVITELLAAN

 

Hyvää viikonalkua ystävät (te kaksi jotka seuraatte blogiani) tänään ensimmäisenä paikalla jonkun aikaa ennenkuin ovet cafe Torpanrantaan avattiin ja ennenkuin muuta jengiä ilmestyi paikalle, olimme siellä bestmanini ja Karaoke Ruhtinaana tunnetun taiteilija RIPA HEMPAN kanssa. Kyllä nää HEI ME KAHVITELLAAN maanantai kahvittelut on todellakin tarinoiden aarrearkku ja muistojen arkistoa. Tänäänkin sain viestin HANNU HUUHTASELTA ex-nyrkkeilijältä ja herrasmieheltä, että tänään olisi UFFE FJÄDERIN ja TARMO UUSIVIRRAN syntymäpäivä. Jos he vielä keskuudessamme olisivat. Olin aamulla lukenut DANNYN haastattelun jommasta kummasta iltapäivälehdestä, että OLAVI "Olkku" KASKISUO on kuollut. 
Tässä kuvassa tavattiin pitkästä aikaa OLAVI KASKISUON kanssa Helsingin Jäähallissa DANNY SHOWTA katsomassa ja OLKKU sanoi tavatessamme, "mä arvasin että sä oot täällä" jotenkin se oli hienoa, sillä niin paljon yhteisiä juttuja oli meillä 60-luvulla jolloin voi sanoa OLKUN olleen mun hovikuvaaja ja annoin hänelle silloin lempinimen Maisteri KASKISUO. OLKKU oli 60-luvun yksi tunnetuimpia valokuvaajia viihdealalla ja ehkäpä ensimmäinen sensaatio-ja paparazzi valokuvaaja. Voin vain muistaa lämmöllä taas niitä monia hauskoja hetkiä ja juttuja OLKUN kanssa.


Palatakseni vielä HANNU HUUHTASEN viestiin ystävieni TARMO UUSIVIRRAN ja UFFE FJÄDERIN syntymäpäivästä, lähetin HANNULLE viestinä takaisin, että alkaa olla valitettavsti poismenneitä ystäviä enemmän kuin vielä tässä elämässä mukana olevia, kun katson tätäkin kuvaa missä vasemmalta katsoen JYRKI HÄMÄLÄINEN, TARMO UUSIVIRRAN vieressä, TAREN vieressä hänen valmentajansa ja mun maajoukkue kaveri YRJÖ SIKIÖ. Ollaan Hangossa Taren valmistautuessa ensimmäiseen ammattilaisotteluunsa. Voi luoja, kuinka paljon tarinaa mahtuukaan                                                                                                                  näihin kavereihinkin.
Tämä toinen tänään syntymäpäiväänsä viettävä olsi ehkä ollut tänään kahvittelemassakin kanssamme, sillä silloin joskus, kun UFFE oli vielä keskuudessamme, kävi hän myös kahvittelemassa. Paljon muistoja hyviä hetkiä myös aikoinaan UFFEN kanssa. Lisätään se muistona ja muistetaan hauskoja ja hyviä hetkiä ja pidetään UFFE FJÄDER myös hengessä mukana. Niinkuin HANNU viestissä kirjoitti "Kahvitelkaahan tänään Torpanrannassa meidän Kunniapuheenjohtajamme UFFE FJÄDERIN muistoksi" Sitten vielä täytyy kertoa että Yliopistollinen liikuntaguru (siihen liittyy paljon tarinaa) JANNE TAIVAINEN viestitti että oli tulossa myös kahvittelemaan ja hänellä oli tuliainen Kolumbialaista kahvia mimulle, mutta ratikasta lähtiessä hän huomasi paketin jääneen ratikkaan ja kirmasi ratikan perään ja kun vihdoinkin tavoitti sitten ratikan toiselta puolelta kaupunkia oli jollekin kelvannut Kolumbialainen kahvi ja koska aikaakin oli kulunut tähän jo niin kauan että epäili meidän jo poistuneen cafe Torpanrrannasta, niin hän totesi viestissään maailmanmiehen tavoin ELÄMÄ ON VÄLILLÄ....No sanoisin JANNELLE....ei hätää, niin kauan kuin on elämää on toivoa....HEI ME KAHVITELLAAN taas ensi maanataina....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti