sunnuntai 8. tammikuuta 2017

HARRY´s CORNER: VUOSI JATKUI TALLINNASSA

No joo, edellisessä blogijutussani sanoin, että tänä vuonna enemmän SPORTTIA kuin HERKKUJA, mutta miten tämä vuosi sitten alkoikaan, kuitenkin enemmän HERKKUJA kuin SPORTTIA. Nimittäin päätimme lähteä muutamaksi päiväksi Tallinnaan Muruni kanssa. Ja Tallinnahan on viehättävä, oikeastaan lumoava, vanhoine kaupunkineen ja rakennuksineen. Siellä oli vielä Jouluaika ja illalla valot täyttivät torit ja kadut väriloistollaan. Ja kahviloita ja ruokapaikkoja kaupunki on tulvillaan. Ja niissä vierailimme kyllä kiitettävästi. Olipa maistuvaa ja herkullista.
Lähtiessämme jo laivassa sattui mukava tapaaminen. AFU QVARNSTRÖM vaimonsa PÄIVIN kanssa oli myös lähdössä muutamaksi päiväksi Tallinnaan ja yksi yhteinen nimittäjä oli myös meille se, että vaimoillamme oli syntymäpäivät samana päivävänä siellä, joten sovimmekin yhteisestä synttäriruokailusta siellä.


AFU QVARNSTRÖM ja minä sparrailimme jo nuorina poikina keskenämme, minä olin jo silloin kokenut boxari 20 vuoden iässä, AFUN ollessa vasta 15 vuotias nyrkkeilijälupaus Lauttasaaren Ryssiksessä harjoitellessamme ja tutustuessamme. Myöhemmin 70-luvulla AFU oli Suomen Mestari ja SM-mitalisti useampaankin kertaa. Ja 7. ammattilaisotteluakin AFU nyrkkeili voittaen niistä kuusi tyrmäyksellä. AFU oli huippupidetty, niin kehässä kuin sen ulkopuolellakin. Niinpä kohtaamisemme pitkästä aikaa oli ilo!  Ja ruokailu vaimojemme syntymäpäivänä herkullinen alku, pää ja jälkiruokineen!


Näin päivät hyisen kylmässä Tallinassa sujuivat siellä kävellen ja nauttien kaupungin vanhasta kulttuurista, hyvistä ruokapaikoista sekä kahviloista ja joudun näin aloittamaan ikäänkuin uudestaan tämän vuoden alun, ei ehkä kuitenkaan vielä tänään, onhan nyt sunnuntai, mutta huomisesta vuosi jatkuu teemalla ENEMMÄN SPORTTIA KUIN HERKKUJA!!!

                            Tallinnassa syntymäpäiviään viettänyt MURUNI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti