torstai 30. joulukuuta 2021

HARRIN KEHÄKULMASTA: Tee tyhjästä mielenkiintoinen elämä

On taas se aika kun vuosi vaihtuu ja sillä on ollut minulle aina suuri vaikutus. Uusi kalenteri ja suunnitelmat ja lupaukset seuraavan vuoden tapahtumista ja ajatuksista miten toteuttaa se? Nyt tänä päivänä kun näitä vuosia on kuitenkinollut melkoisesti ja paljon on ehinyt tapahtua ei se kalenterin täyttö ole enään niin "hekumallista" vaan tyydyn täyttämään sitä vain tulevan viikon osalta tai menevän päivän myötä. En oikeastaan enään pyri siihen 148.saan boxing treeniinkään, sillä enhän nykyään edes tiedä onko treenisali 148 kertaa avoinna vuoden aikana tämän koronan takia. Kävelylenkkejä voin kyllä suunnitella tekeväni sen 148 kertaa. Rock and Roll konsertit on samoin hiukan epämääräisiä, tiedä sitä koska saa niitä katsella ja koska ei? Etelän matkat ja muut vierailut nuissa maissa ovat myös hiukan epävarmoja miten ne toteutuu? Mutta kuitenkin minulle on taas uusi kalenteri ja aion sen merkintöjen suhteen noudattaa samaa periaatetta kuin olen koko elämäni ajan tehnyt: TEE TYHJÄSTÄ MIELENKIINTOINEN ELÄMÄ! Tässä kuitekin kuin vihjeeksi miten aion ja miten olen toiminut aikaisemmin......

Tänään hankin uuden kalenterin vuodelle 2020. Se on aina upea tunne tai oli ainakin ennen eläkkeelle siirtymistäni, kun aloit laittamaan siihen merkintöjä työstä, vapaa-ajasta ja syntymä-ynnä muista juhlista, joita oli tulossa ystävillä ja tuttavilla. Muistan kuinka kalenteri oli hetkessä täynnä merkintöjä ja tuleva vuosi tuntui kiireelliseltä ja tapahtumarikkaalta! Nyt minulla on siis uusi 2020 kalenteri. Mitähän siihen oikein merkitsisi. No ainakin maanantaisin olisi KAHVITTELU jengin kanssa kello 10-12, No tässähän tulee jo monta merkintää. Kun katselen tuota vuoden 2015 vuoden lopussa kirjoitettua ja innostustani uudesta kalenterista, voin todeta ettei se ole muutttunut. Olen ollut lähes koko ikäni jonkinlainen kalenteri friikki ja innostunut tulevasta uudesta vuodesta? Nyt taas on uusi kalenteri ja yksi merkintä, huhtikuussa joku ELVIS juttu stadin Savoy-teatterissa? No täytyy yrittää kopsata vinkkejä tuosta 2016 kalenterin täyttämisestä, niin pääsee alkuun vuoden 2020 kalenterinkin kanssa.

Vinkkejä otettavaksi vuodelta 2015 ennen vuoden 2016 vaihtumista.... vuodelle 2020!!!
AH, tässä tämä uusi kalenteri NEW CALENDER! Niinkuin näette niin 2015 on kohta vaihtumassa 2016:sta! Niin, siis maanantaisin KAHVITTELU, Mitähän sitten muuta? Uskaltaisinkohan ajatella, että vielä ensi vuonnakin merkitsisin 148 BOXING treeniä? Tämä vuosi menikin ihan pieleen. Oli muuttoa ja yhtä sun toista, joka keskeytti usein mun treenit ja sitten en meinannut millään jaksaa palata Tuulimäen Boxingsalille, sinne monta kymmentä metriä maan alle. Tää vuosi oli siis heikoin moneen vuoteen. Voi olla, että olen alkanut vanhenemaan ja energiani ei enään riitä treenaamiseen vaan enemmänkin auringonottoon jonkun hotellin altaalla etelässä? Tosin mulla ei ole kyllä vielä yhtään etelänmatkaa tiedossa jota merkitä kalenteriin. Jos nyt kuitenkin merkitsisin ne 148 BOXING treeniä tähän uuteen kalenteriin.

No niin, näin sain taas 148 merkintää lisää. Siitä täytyy vaan yrittää sitten pitää kiinni, kun kerran laittaa sen kansien väliin. Hmm, hienoa nythän mulla alkaa olla jo toimintaa melkein joka päivälle. Ei nyt vielä kuitenkaan.  Mitähän nyt vielä keksisi? NO joo, nyt kun on 148 BOXING treeniä voisi lisätä vielä 148 KÄVELY/JUOKSU lenkkiä kalenteriin. Se juoksu kyllä tuntuu ihan utopistiselta ajatukselta, mutta voisihan sitä vuonna 2016 lisätä vähän haastetta mukaan ja koittaa löytää edes pientä juoksentelua mukaan noihin kävelylenkkeihin?  Joo ja sitten vielä ohjelmoitu punnerrus/vatsaliikkeet päivittäin. Siinähän tulee jo ainakin merkintä per päivä!

Joo ja sitten vielä tää viihde ja Rock and Roll elämä. Sitä on ollut kyllä tällä menneellä vuodella oikeastaan runsaastikin. Konsertteja matkoineenkin. Nyt tällä hetkellä ei ole kuin yksi merkintä laitettavaksi kalenteriin, ensi huhtikuussa JERRY WILLIAMS SHOW Tukholmassa Scala-teatterissa! Joten vain yksi merkintä viihteelle! Näin jäänkin odottamaan tuleeko viihteelle muita merkintöjä vuonna 2016?Sitten on vielä ainakin muutama merkintä laitettava kalenteriin, joka liittyy vieressä olevaan kuvaan? PAINONPUDOTUS ohjelma! Tänä vuonna olen vain lihonnut. Painoni on noussut taas selvästi ihan väärällä kymmenluvulla alkavaksi. BANANA SPLITIT eivät ole parasta dietillä olevalle, Voin sen ihan hyvin tunnustaa ja kertoa pitkän, vuosikymmenien kokemuksella. Viimeksi Madeiralla otin yömyssyksi illalla aina yhden BANANA SPLITIN enkä siis laihtunut grammaakaan siellä kävelylenkeistäni huolimatta! Joten ensi vuosi ja uuden kalenterin tärkeimpiä merkintöjä tulee olemaan PAINONPUDOTUS ja siihen liittyvät punnituspäivät, jotka täytyy merkitä kalenteriin!

No niin, näinhän tämä uusi kalenteri alkaa täyttymään pikkuhiljaa ja alkaa tulla tunne, että on tulossa kiireellinen ja touhua täynnä oleva vuosi! Minun yksi hienoimpia oivalluksia onkin ollut aina ajatus...TEE TYHJÄSTÄ MIELENKIINTOINEN ELÄMÄ...ja tässä  taas yritetään merkitä sitä uuteen 2016 kalenteriin. Niinpä ehdotankin, otetaan pienet uudelle tulevalle kaudelle 2016 ja uudelle kalenterille! SKÅL, NEW CALENDER!!!
Ja jos jossakin välissä ehdin BLOGGAAN ja FACEBOOKKAAN miten suunittelemani merkinnät pitävät paikkansa ja tuleeko vielä uusiakin merkintöjä, sen tuleva vuosi 2016 näyttää tullessaan. No, koitetaan jaksaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti