tiistai 18. elokuuta 2015

KYLLÄPÄ AIKA ON HUPAA!

Niin, kylläpä aika on hupaa! Minunkin on pitänyt ylläpitää tätä blogiani lähes päivittäin. Mutta niinpä se on vaan jäännyt pitämättä. Ei sikseen, että tällä oikeastaan olisi ketään, jotka näitä juttuja odottaisi. Kunhan vaan omaksi ilokseni tätä kirjoittelen ja itselleni tälläistä olen mennyt lupailemaan. Viimeksi taisin kirjoittaa jotakin pikkuhiljaa elämisestä vai olisiko se ollut treenaamisesta sekä painonpudotuksesta? No nyt voidaan unohtaa se! Sillä sekin lupaus on unohunut! Viime viikon suurimman osan vietin MURUNI kanssa viehättävässä ja kauniissa Tallinnassa. Ruoka oli suuremmoista ja leivonnaiset uskomattomia!
Hienot ilmat suosivat terasilla istumista ja merenrantaa kävelemistä. Niin ennen näitä muutamaa SUGAR DAY päivää olin ehtinyt viettää Malagan matkan jälkeen 27 NOU SUGAR päivää ja olin ehtinyt laihtua 500 gramaa! No nyt joudun aloittamaan alusta + 2 kiloa painonnousulla. En aio murehtia tätä vaan lähden innolla ja positiivisesti ajatellen uuteen alkuun, uskoen hämmästyttävään tulokseen syyskuun aikana! Jolloin olen viettänyt yli 30 NOU SUGAR päivää ja kulkenut KURINALAISUUDEN ja ASKEETTISUUDEN tietäni.Olen nyt siis palannut KURINALAISUUDEN ja ASKEETTISUUDEN tielleni tai ainakin etsin sen tien alkua!
Nyt siis makea elämä on kohdallani taakse jäännyttä, kuljen tätä KURINALAISUUDEN ja ASKEETTISUUDEN tietäni. Ja ainakin mielikuvissani koitan välttää buffetpöytiä (muutamia vaarallisia ystäviä buffet-pöytineen) suljen kännykän, hylkään Facebookin, Twitterin, virtuuaalisen elämän houkutuksineen. Valitsen yllä olevan yksinkertaisuuden ja vaellan yksinäisyydessä KURINALAISUUDEN ja ASKEETTISUUDEN tietäni ja kun syyskuun viimeinen päivä koittaa, ennenkuin lennän NIZZAAN katsomaan JOHNNY HALLYDAY showta ja viettämään muutaman NIZZA-päivän, olen laihtut jälleen sen nyt tulleen 2 kiloa + 1 kiloa POIS!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti