sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Taas SUNNUNTAIAAMU!

Hyvää huomenta ystävät. Onpas tää aika hupaa ja mä oon saamaton. Munhan piti kirjoittaa ja ylläpitää tätä blogiani lähes päivittäin, mutta kun päivät vilahtavat niin nopeasti ohitseni etten sitä edes huomaa. Nytkin viikko on näköjään mennyt ja taas ollaan sunnuntaissa. Mikä ei oo huono päivä ollenkaan. Eläkeläisenä mulla ei oo sunnuntaina ollenkaan herätystä, joten aamu venyy ennenkuin nousee ylös, juo aamukahvit ja tulee päivään mukaan. Koitan muistella mitä ihmettä viikolla tapahtui. Sehän alkaa tietysti maanantain kahvittelulla kavereiden kanssa ja huomennahan on taas maanantai!

Eilen avautui Mellstenin Paratiisirannassa cafe Mellsten ja siellä olikin avajaisjuhlat kahvin ja kermakakun kanssa, kun MATTI "Ford" LEHTO vietti 80 vuotis synttäreitään. MATTI on syntynyt muuten samana päivänä ja vuotena kuin ELVIS PRESLEY. Niinpä MATTI ilahdutti meitä laulamalla kitaralla säestäen yhden ELVIKSEN balladin. Hieno avaus kaudelle 2015 Mellstenin Paratiisiranassa!  
Vähän vielä täytyy odottaa kunnes kevätaurinko meidät tavoittaa!

Tänään pitäisi olla tämän vuoden ensimmäinen yhteinen harjoitus Tuulimäen Boxingsalilla  "Musta Uhka" JYRKI69 kanssa. Rock and Roll!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti