lauantai 17. tammikuuta 2015

LAUANTAIAAMUN AATOKSIA

Tänä aamuna on pakko joustaa. En viitsinyt herätä seitsemältä niinkuin yleensä vaan jatkoin unia ihan kuin eläkeläinen konsanaan tai niinkuin ihminen, jolla on viikonloppu työstänsä vapaa. Toisaalta nautin siitä, että voisin ajatella olevani joustava ja tilanteeseen mukautuva ihminen. Valmis poikkeamaan KURINALAISUUDEN ja ASKEETTISUUDEN tieltäni. Valmis nauttimaan eri tilaisuuksista ja kavereista joita silloin  tapaan. Tässä eilen illalla olin PAMAUS-SEURAN kuukausikokouksessa Karjalantalolla yhdessä Mellstenin Paratiisirannan Ranta Kuninkaallisiin kuuluvan RAIMO VUOLION kanssa. Siellä piti esitelmän ministeri RAIMO SAILAKSEN lisäksi PERTTI ARAVIITA aiheesta PAMAUS 125 vuotta. PAMAUS-SEURA täyttää 125 vuotta ensi vuonna sen perustamisesta. Ja siitä on tulossa kirja. Esitelmien jälkeen söimme loistavan annoksen poronkäristystä ja tarinoimme niitä näitä. Ja sitten tuli hauska tapaus, kun PERTTI ARAVIITA 400 metrin entinen huippujuoksija ja kirjailija, johon sain ilon tutustua kirjamessukiertuleella, taisi olla vuonna 2005. PERTTI ARAVIITA on Kotkan poikii ja juoksi muuten 400 metriä parhaimmillaan 52,5 sekunttiin. No joka tapauksessa esittelin hänelle RAIMO VUOLION ja kerroin hänen olevan koripallon nuorten Suomen Mestari vuodelta 1953! Silloin PERTTI sanoo, mie olen koripallon nuorten Suomen Mestari vuodelta 1955 KTP:n joukkueessa! Vau, mikä sattuma. Kundit alkaa juttelemaan joukkuekavereistaan ja yhteisiä tuttuja löytyy. Epäilevät, että ovat kohdanneet toisensa heidän joukkueidensa Helsingin Visan ja KTP:n muutaman kerran kohdatessa toisensa 1953-1955 aikajaksona. Hauskaa. Sanon että nyt otetaan koripallokundeista kuva, mutta parempi että minä olen välissä tuomarina ettei synny taisteutilannetta!
 PERTTI ARAVIITA, tuomarina minä ja oikealla RAIMO VUOLIO Koripallon nuorten Suomen Mestareita vuosilta 1955 ja 1953! Seura KTP Kotkasta ja HELSINGIN VISA stadista!

Sitten viikolla olin myös toisessa hauskassa tilaisuudessa nimittäin SKARPPIEN eli pilapiirtäjien vuosittaisessa tapahtumassa Kampin PopUp Galleriassa. Siellä olivat töidensä kanssa esillä pari ystävää kahvitteluryhmästäni, Ex-boksari, taiteilija ja piirtäjä OLLI-BULL ANIKARI ja OMMPU OMENAMÄKI. Siellä oli paljon mukavia kavereita taas paikalla ja yksi kuvakin otettiin, eikä mikään pilakuva, vaikka sen ottikin OLLI-BULL itse.
Kuvassa PopUP Galleriassa vasemmalta katsoen HANNU J. HEISKANEN, KARI KEMPPAINEN, HEIKKI ORASMAA, minä ja NALLE ABRAHAMSSON

Ja sitten vielä INFO Maanantaina 19.1 kello 10.30-12.30  KAHVITELLAAN jälleen cafe KAPPELISSA ja sinne on tulossa ainakin JÄÄMEREN KUNINGAS kahvittelemaan.....ai kuka on JÄÄMEREN KUNINGAS? Niinpä, tule tsiigaamaan!
          HIP HEI HURRAA.....Maanantaina KAHVITELLAAN cafe Kappeli 10.30-12.30!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti