tiistai 16. syyskuuta 2014

ELÄKELÄISEN KEHÄKULMASTA: Kavereita & Kahvittelua

Eilen oli taas maanantain kahvittelupäivän aika cafe Kappelissa. Se on aina hauska. Kuulet uskomattomia tarinoita elämästä. Elämässä tapahtuneista ja mitä on lähipäivinä tapahtumassa. TÄMÄ on ihan todella ainutlaatuista ja nämä ystävät ja ystävyys-suhteet kymmenien vuosien takaa ja uudet ystävyys-suhteet, joihin saan tutustua edelleenkin, saavat elämän vaikuttamaan tapahtumarikkaalta, vaikka elän varsin yksinkertaista elämää kulkemalla ASKEETTISUUDEN ja KURINALISUUDEN TIETÄ, tai ainakin pyrkien siihen.

  Kuvassa JUHA SAUNAMÄKI ja minä.

 Hänet tunnetaan CAP VERDEN valloittavana playboyna, jonka ympärillä aina tapahtuu ja ilo sekä elämänmyönteisyys on läsnä. Rock and Roll rumpalina myös Rock and Roll elämää pursuva ystäväni saa aikaan ihan oman iloisen sykkeensä ja rytmin kahvittelupäivään JUHAN tullessa kahvittelemaan!


Mr. SEVILLA Taiteilija OMPPU OMENAMÄKI tulossa kahvittelemaan! Joka kerta kun OMPPU tulee kahvittelemaan se on ilo ja tuulahdus mannermaista tyylikkyyttä!

Yllä olevassa kuvassa HENyn entiset nuoret TUOMO SAVOLAINEN ja RISTO KOPRA.
HeNy tarkoittaa Helsingin Nyrkkeilijöitä. Nyrkkeilyseuraa jota ei enään ole. Olen tuntenut nämä kaverukset kauan. TUOMON ja mun faija olivat nyrkkeilykaveruksia ja ystäviä. RIPA KOPRAN kanssa ollaan sparrailtu treeneissä yhdessä nuorina poikina. Tässä on suurta arvoa. Hyvä kundit!

Tässä kaksi ihan nuoruudesta saakka tuntemaani kaveria ja ystävää. Oikealla uskomaton Haapsalun Kuvernöörinä tunnettu monipuolinen, todellinen elämän energiapommi, aina iloinen ja ystävällinen. HIFK perus jääkiekkofani, joka pitää myös urheilusta yleensäkin, hän on MARKKU LINDSTRÖM, jonka kanssa olimme yhdessä 15 vuotiaina Urheilutarpeet Oy.n palveluksessa varstomiehinä (lue poikina). ESA LEHTOSAARI ex-nuorten Raskaansarjan Suomen Mestari nyrkkeilyssä, Suomen pitkäuraisin nyrkkeilytuomari, jolle viimeisen kymmenen vuoden aikana kaikki ammattinyrkkeilyn suurimmat tähdet tulivat tutuiksi, hänet saattoi nähdä Monacossa Prinssi Albertin seurassa ja kehien numerotytöt kuvauttivat mielellään itsensä hänen kanssaan. Nyt ESA on jäännyt eläkkeelle tuomaritoiminnasta, mutta yhteys nyrkkeilyyn on jäännyt ja kuulemme varmaan vielä monia hienoja tarinoita ESAN maailmanmatkoilta kiristettyjen köysien maailmassa!
Tässä todellinen herrasmies ja jalkapalloinnostunut. PAMAUS-SEURAN veli SEPPO PUPUTTI, jonka kanssa sain ilon tutustua kerran yhteisellä PIETARIN matkalla  yhden hauskan seurueen kanssa. Muistan kuinka lähdimme kaksistaan siellä kävelemään aikaisin aamulla autioita PIETARIN katuja ja kujia. Selvää seikkailija luonetta omaava SEPPO on aina myös hyvää tuulta ja ystävällisyyttä pursuava kahvittelu tilaisuudessamme. Heillä on selvästi jotain yhteyttä Kappelin Neidon kanssa!


Tässä kuvassa kahvittelijoiden KUNINGATAR ELISA, ELISA VARILA Otava Median alkujaan Yhtyneiden Kuvalehtien Markkinoinnista joutuu näiden kahvittelija äijien halauksen kohteeksi aika usein. Tässä tyylipuhdasta halausta suorittaa Ferrari Pomo ENZIO PETRELL. ENKA on muuten Viipurin Nyrkkeilijöiden kasvatteja ja 15 vuotiaina me nyrkkeilimme jo yhdessä samoissa kilpailuissa ja sparrailimme myös treeneissä keskenämme. Ilo ja ystävyys on jäännyt ja on pitkäaikaista! Vasemmalla oleva RETU KARPPA on kahvittelutilaisuuden kautta tullut uusi kaveri. Se on hienoa. Elämässä edelleen uusia kavereita.
Kuningasrumapali ERKKI TANNINEN Ruhtinas POKKELIINO alias HARRY BJÖRKMAN ja RAICCA LAINE! Kolme ilon tuojaa! EKI TANNISEN tiedämme kaikki jo alkuperäisestä DANNY & The ISLANDERS bändistä. Me tutustuimme EKIN kanssa jo Lauttasaaren Essolla 60-luvun alussa EKIN ollessa siellä duunissa. Myöhemmin olen voinnut ihailla häntä vain estraadilla! Keskellä Ruhtinas POKKELIINO italialaista hienosto aatelistoa muistuttava ystäväni, johon olen saannut tutustua myös  jo kauan sitten. POKKE on myös innostunut musiikki mies ja kitaristi. Hän tuo tulleessaan myös aina iloista eleganssia mukanaan  tulleessaan  kahvittelemnaan. RAICCA LAINE oikealla on myös kahvittelutilaisuuksien kautta tullut uusi kaveri, joka tuo stadilaista hyväntuulisuutta tullessaan.
Tässä vielä yksi kuva eilisestä kahvittelusta, jossa keskellä on, saanko esitellä:  sinisessä kulmassa, Helsingin Tarmon HEIKKI MÄKINEN sunnuntaina 70 vuotta täyttänyt, hieno ja sympaattinen ystävä kiristettyjen köysien maailmasta. Eilen HEIKKI kertoi uskomattomia tarinoita savanneilta, jossa oli tekemässä aikoinaan gradua leijonista. Gradusta tulikin kansainväinen ja on luettavissa monissa ulkomaisissa kohteissa. Kertoipa HEIKKI kuinka hän joutui NORSUN takaa-ajamaksi siellä ja vain hyvällä onnella selviytyi hengissä. Kysymys oli parista sekunnista. Joten 70 vuotis päivän vietto ei ollut ihan itsestään selvä juttu! Päätän tähän kuvaan eilisen kahvitteluesittelyn missä päivänsankari Leijonakuningas HEIKKI MÄKINEN on minun ja OMPPU OMENAMÄEN synttärihalauksessa! ONNITTELUT vielä HEIKKI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti