sunnuntai 7. tammikuuta 2024

HARRIN KEHÄKULMASSA: KORKEANPAIKANLEIRI TULOSSA

Voin alkaa jo hengessä valmistautumaan korkeanpaikan leiritykseen Kanarialla Puerto Ricossa ja Amadoresin rannalla. Muutama  treeni vielä Tuulimäen Boxingsalilla ja sitten Las Palmasiin  jonka lentokenttä on jo tuttu paikka kymmenien vuosien vierailuilta ja sitten Puerto Rico ja Amadores ja sen lumoava ranta. On aika lähteä taas korkeanpaikan leirille hankkimaan pohjakuntoa taisteluuni vanhuutta vastaan Tuulimäen Boxinsalilla tänä vuonna 2024. Olen siis kyllä aloittanut sen jo muutamalla kevyellä harjoituksella kolmen kuukauden paussin jälkeen ja täytyy tunnustaa, ettei se ole ollut helppoa! Tietysti myös 2024 painonhallnta + tavoitepaino ja sen saavuttaminen on saannut alkunsa.Leirin pituus on nyt kaksi viikkoa ihanan Muruni kanssa ja se tietää kyllä kävelylenkkejä ja vuoristonousuja. Onneksi tiedän, että on olemassa keidaspaikkoja, jossa voin välillä levähtää ja ehkäpä nauttia vaikkapa yhden Banana Splitin?
Vähän vanhoja muisteluita mukana.....

  9.2.2021 Kylläpä vuodessa muuttui elämä paljon. Ihan tasan vuosi sitten kävin vielä Kanarialla tutussa paikassa kävelemässä ja ottamassa aurinkoa. Aloitin Tuulimäen Boxing salilla treenaamisen ja nyt on mennyt yli kuukausi kun viimeksi olen käynyt salilla ja alkaa tuntua siltä että rapistun ja menetän tuntuman boxing treenaamiseen. Se on kyllä huolestuttavaa.... Viime vuosi ja tämä vuoden alku on kyllä epätietoisuudessaan inhottavaa.... miten tästä selvitään....miten koko maailma selviää...ja sitten on yhtä sun toista hässäkkää maailmalla....Amerikassa presidentin vaalien jälkeistä sekavuutta...ihan kun ei tämä pandemia huoli maailmalla riittäisi...odotetaan rokotuksia...odotetaan että se ainakin jossakin vaiheessa pysäyttäisi viruksen leviämisen...Nyt kun katson tätä juttuani vuosi sitten, on vaikea kuvitella mitä on tapahtunut ja missä tilanteessa ollaan....Ei auta kuin palata siihen ajatukseen ja elämäntapaan mikä nuorempana oli usein kohdallani, koitetaan selvitä meneillä olevasta päivästä....ollaan kiitollisia elämästä ja uskotaan huomiseen....

9.1.2020 kirjoitettua.....
Tänään kävin vielä viimeistely harjoittelussa TUULIMÄEN BOXINGSALILLA ennen kuin parin päivän päästä lennän Las Palmasiin sieltä majapaikkaani vuoristoon Amadoresin lähelle. Olen ollut siellä usein ja mietin tulisivatko nuo kundit taas minua vastaan Las Palmasin lentokentälle? Tämän vuoden harjoittelu on lähtenyt hyvin käyntiin ja olen taas laihtunut lähes kilon. AMADORESIN harjoitusleiri on vaativa, yksinäinen ja täynnä vaellusta vuoristosta alas, pitkin autioita rantatietä AMADORESIIN ja sieltä taas ylös illaksi vuoriston huipulle! Olen taas kovan paikan edessä, sillä siellä on myös vaaransa, keitaat vaelluksen matkalla! Laitan tästä muutaman kuvan ja toivotan hyvää viikkoa teille kaikille kahdelle blogini lukijalle, sillä siellä vuorilla ei nettiyhteydet ja some tavoita minua....palaan taas asiaan kun tammikuun lopulla palaan takaisin!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti