tiistai 31. lokakuuta 2017

HARRIN KEHÄKULMASTA: BROLLE JA SÖDERMALM

Tein Muruni kanssa pitkän viikonloppumatkan Tukholmaan ja Södermalmin kaupunginosaan. Majoituimme tuttuun hotelliin Skandic Malmeniin, josssa yövyimme viimeksi parikymmentä vuotta sitten viettäessämme perheeni kanssa 50 vuotis päivääni Tukholmassa. Promoottorini BERTIL KNUTSSON oli silloin varannut sviitin perheemme käyttöön. Olemme vierailleet kyllä pari-kolme kertaa vuodessa Tukholmassa muutaman päivän vierailuilla katsomassa esimerkiksi JERRY WILLIAMS showta. Viime kesänä ALLSÅNG PÄ SKANSSEN oli vierailun aiheena. Nyt kuitenkin olin nähnyt nettimainoksen uudesta nuoresta ruotsalaistähdestä BROLLESTA jolla olisi show hotellin vieressä olevassa vanhassa teatterissa GÖTA LEJON! Varasin liput pari kuukautta sitten tähän SHOWHUN!
BROLLE ja show ELVIS, CASH, KILLER & ME oli hieno ja vauhdikas! Elvis Presley, Johnny Cash ja Jerry Lee Lewiksen tutut laulut sykähdyttivät tietysti. Bändi oli loistava, taustalaulajat ja tanssijat osaavia. Jotenkin täytyy aina ihailla kuinka ruotsalaiset osaavat rakentaa revyy henkisen shown upeaksi ja hienoksi. Tämäkään show ei tehnyt poikkeusta! Ja tämä uusi ruotsalaistähti BROLLE oli karismaattinen, komea ja valloittava ja Rock and Roll uskottava. Saan varmaan hyvän syyn matkustaa Tukholmaan taas joku toinen kertakin BROLLE SHOWTA katsomaan!
Sitten Södermalmin kaupunginosa Tukholmassa on jo omalta osaltaan viehättävä, täynnä vanhaa asumiskulttuuria, taloja ja kahviloita, joissa vanhan ajan romanttisuus on läsnä. Haluan suositella ja ehdottaa viettäkää muutama päivä Södermalmilla, kävelkää, istukaa kahviloissa, syökää ravintoloissa joissa on jo kymmenien vuosien perinnettä! DET ÄR JÄTTEFINT!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti