perjantai 2. kesäkuuta 2017

TAVATAAN TERASSILLA - KESÄ 2017

Olin viettämässä 70-vuotis päivääni Barcelonan lähettyvillä Salou nimisessä pikku rantakaupungissa. Viikko lämpimässä auringossa, hienolla biitsillä ja sen lähettyvillä olevilla terasseilla oli herkullinen elämys! Tässä virallinen kuva päivästä tai ollaan jo illassa, jolloin täytin 70 vuotta! Matka on ollut ja on Rock and Roll!Cafe Venetzia oli yksi lempipaikoistani rantapäivän jälkeen ennen hotelille menoa, jossa oli ihan pakko pysähtyä juomaan kuppi kahvia sekä syömään yksi Banana Split jäätelöannos.
Tälle paikalle on annettava ihan erikoismaininta sen loistavan ruoan ja kahvin sekä huikean näköalan johdosta! Katselet turkoosin väristä merta, näet koko Saloun biitsin....siitä ei voinnut olla nauttimatta!Tämä kyltti toivotti tervetulleeksi Salou biitsille, juomaan sen terasilla yhden caputzinon ja valmistautumaan rantapäivään!

  Tässä muutama kuva terassi ja rantaelämästä Saloussa. Niinkuin sanoin se oli Rock and Roll!          70 vuotta elämää takana....voin olla onnellinen ja kiitollinen siitä! TAVATAAN TERASSILLA no 10Ei kommentteja:

Lähetä kommentti