maanantai 13. helmikuuta 2017

HARRY`s CORNER: MATTI KOOTA JA HURJA DEPYYTTI OTTELU


Ajoin lauantaina Kankaanpäähän katsomaan MATTI KOOTAN ammattinyrkkeily depyyttiä, samalla muita nuoria ammattiboxareita, joiden ottelemista en vielä aikaisemmin ollut nähnyt. Kankaanpää oli yllättävänn kaukana, mutta ELVISTÄ kuunnellen matka taittui mukavasti.

Istuin RINGSIDELLÄ jossa oli mukava katsoa matseja ja moikkailla myös tuttuja vuosikymmenien takaa. Tässä kuitenkin yksi nuorempi tuttavuus Facebookista tuttu JUKKA GeBardi SIIVONEN, jonka kanssa vaihdoimme välillä mielipiteitä illan matseista. Ottelijoina illassa olivat mm. Stadin Malli TIMO LAINE, JARKKO The Heat PUTKONEN, SAMI Boom Boom ENBOM sekä KARI KAURAMÄKI joka otteli näytösottelun SAMI SELESMAAN kanssa.



Vauhdikkaan ja hurjan depyyttiottelun jälkeen poseerasivat kehässä MATTI KOOTA isänsä VELI KOOTAN kanssa tyytyväisenä ja kankaanpääläiset katsomossa iloitsivat ja nauttivat paikkakunnan oman pojan menestyksestä! Oli kyllä harvinaisen kova depyyttiottelu! Vastustaja aloitti ottelun todella vahvasti alkaen viljelemään kovia koukkuja ja käymään päälle agressiivisesti. MATTI KOOTA kuitenkin pitkän ja kokeneen amatööriuran tuomalla kokemuksella vastasi siihen samalla mitalla antamatta vastustajan agressiivisuuden hämmästyttää. Välillä lyötiin kyllä aika surutta puolin ja toisin ja sellainen tarkempi nyrkkeily unohtui kokonaan. Neljännen erän jälkeen vastustajan luonto kuitenkin petti eikä halunnut enään jatkaa ottelua. Hieno avaus MATTI KOOTALTA loistava tunnelmaisessa Kankaanpään Liikuntahallissa. Uskaltaisin veikata MATTI KOOTAN nousevan melko pian myös ammattinyrkeilyssä huipputasolle, jos vain otteluja järjestyy sopivaan tahtiin! Onnittelut vielä MATTI ja menestystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti