torstai 7. tammikuuta 2016

HARRY`s CORNER: Vuoden eka viikko!

Ja minä kun pohdin tuossa ennen vuodenvaihdetta miten saisin uuteen kalenteriin 2016 merkintöjä epäillen, että näin eläkeläisenä ei siihen löytyisi merkintöjä? No niinpä tämä ensimmäinen viikko vilahtikin sitten niin, etten ehtinyt kaikkea edes ylös merkitsemään? Tänään oli vuoden 5;des boxingtreeni. Alku tämäkin. Enään 143 treeniä edessä! Kävelylenkkejä MILON (Jessican dogi) kanssa on jo kymmenkunta. REAL MADRID ja FC BARCELONA ovat pelanneet pelejään tahoillaan. Eilen MANCHESTER CITY voitti cup-pelissä EVERTONIN, joten futista on lupauksen mukaisesti tullut seurattua. JA NYT ne Suomen nuoret JÄÄKIEKKOLEIJONAT veivät mukanaan kiekkokaukaloon katsomaan heidän uskomattomia pelejään ja MAAILMAN MESTARUUDEN voittamista. RESPECT JÄÄKIEKKOLEIJONAT!

JESSICA tyttöni pelasi futsalia Askola Areenalla jonne kyyditsin tyttöjä pelaamaan ja sainkin seurata voittoisia pelejä ja JESSICANKIN laukoessa maaleja. Ensimmäinen kahvittelu oli cafe Kappelissa 30.nen kahvittelijan ollessa aloittamassa kahviteluvuotta 2016!
5.1 uskomatonta, mutta isäni YRJÖ PIITULAINEN olisi täyttänyt 95 vuotta, JOS hän olisi ollut vielä elossa! Huh, sehän tarkoittaa että minunkin täytyy olla jo aika vanha? Olenko jo "vanhus"? Täytyypä kysellä vähän kavereilta? Eilen oli LOPPIAINEN ja Harrin päivä, mutta eilen oli myös, shhh, siitä ei saa puhua......MURUNI syntymäpäivä. En uskalla sanoa vuosia, mutta minulle HÄN on edelleen SUPERNAINEN, SUPERIHANA ja SUPERSULOINEN! Kavimme eilen MAMMA ROSASSA Familia synttäriruokailussa. Hauska ja maistuva juttu! Kävimme siellä  MURUN kanssa jo silloin, kun aloimme seurustelemaan ja asuin Töölöntorin laidalla. Joskus -78-79! Niinpä aika kulkee ja ainakin ensimmäinen viikko oli tapahtumarikas. Mutta eiköhän se tästä rauhoitu eikä loppuvuoden aikana tapahdu mitään, vain treeniä ja ulkoilua dogin kanssa ja voin aloittaa pohtimaan olenko jo "vanhus"? Mutta teille, toistaiseksi kolmelle blogini lukijalle Hyvää alkanutta vuotta sekä                                                                             sykettä vuoteen 2016!

          Ihana MURUNI viime kesänä MALAGASSA jossa vietimme hienon viikon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti